Oxandrolon Balkan

Oxandrolon Balkan

Prezentare generală și istoricul Oxandrolon Balkan

Oxandrolon Balkan este unul dintre cei mai frecvent utilizați steroizi anabolici-androgeni din lume. Are reputația de a fi unul dintre cei mai ușor steroizi de tolerat, ceea ce se datorează efectelor secundare usoare pe care le poate avea asupra utilizatorului.

Oxandrolon Balkan este un steroid foarte popular în rândul utilizatorilor de sex feminin și este denumit în mod obișnuit „steroid pentru fete”. Acest lucru se întâmplă deoarece Oxandrolon Balkan nu cauzează probleme majore pentru femei. În plus, deși este renumit ca steroid feminin, acesta are beneficii pentru ambele sexe. Oxandrolon Balkan este, de asemenea, unul dintre cei mai frecvent contrafăcuți steroizi anabolizanți. Deși văzut ca fiind ușor, rezultatele sale pot fi foarte satisfacatoare atunci când este utilizat corect.

Oxandrolon a apărut pentru prima dată la începutul anilor 1960, când a fost lansat pe piață de G. D. Searle & Co. In acele vremuri, a fost comercializat sub denumirea comercială Anavar și a fost folosită în scopuri terapeutice. Cu toate acestea, producția de Anavar sa încheiat în 1989. Acest lucru s-a întâmplat deoarece FDA a exercitat o presiune mare pe piața steroizilor, ceea ce a dus în cele din urmă la retragerea acestuia. Oxandrolon a dispărut de pe rafturi și nu a reapărut până în 1995, când Bio-Technology General Corporation a lansat Oxandrolon sub noul nume de Oxandrin. Din păcate, Bio-Technology deținea controlul complet asupra medicamentului și al prețului acestuia. A devenit unul dintre cei mai scumpi anabolizanti din istorie.

Proprietăți și acțiuni ale Oxandrolon Balkan

Oxandrolon Balkan cuprinde dihidrotestosteron sau DHT, care este un derivat al steroizilor anabolici-androgeni. Adică, este un hormon DHT care are adăugarea suplimentară a unui atom de oxigen în care ar exista de obicei carbonul 2 în inelul său A. O astfel de modificare chimică crește efectul anabolic și puterea și ajută la prevenirea metabolizării acestuia de către organism. Există, de asemenea, alte modificări ale hormonului în poziția a 17-a carbon cu includerea unui atom din gruparea metil. Adăugarea modificării grupării metil permite ca Oxandrolon Balkan să fie administrat pe cale orală și să fie metabolizat de ficat. Adică, câștigă clasificarea oficială de a fi un steroid anabolizant alfa alchilat C17 sau un C17-AA.

Utilizarea principală a acestuia este pentru a ajuta la creșterea în greutate a celor care au suferit o intervenție chirurgicală sau o boală care a dus la o pierdere drastică în greutate. Acest lucru este valabil mai ales pentru anumite condiții de sanatate,boli precum HIV și cancer. Oxandrolon Balkan poate ajuta, de asemenea, în tratamentul supraexpunerii la corticosteroizi și poate contribui la îmbunătățirea și creșterea densității osoase la cei afectați de osteoporoză. De asemenea, poate fi utilizat pentru tratamentul minorilor lipsiți de producția de hormoni și în diferite cazuri de infecție cu hepatită.

În domeniul medical, Oxandrolon nu este utilizat pe scară largă în SUA în comparație cu alte țări din întreaga lume. Oxandrolon Balkan are un rating anabolic de trei ori mai mare decât aceeasi cantitate de testosteron. De asemenea, trebuie remarcat faptul că este posibil să nu fie la fel de eficient pentru construirea masei corporale precum testosteronul. Oxandrolon Balkan are o mare capacitate de a ajuta la reducerea SHBG sau, pe termen mai lung, a globulinei de legare a hormonilor sexuali (SHBG) și a hormonilor glucocorticoizi asociați. De asemenea, prezintă beneficii pentru creșterea retenției de azot, care, la rândul său, ajută la îmbunătățirea unui mediu anabolic mai bun, care ajută la evitarea temutului catabolism. Promoveaza niveluri mai ridicate de testosteron liber și eliberează legăturile altor hormoni steroizi anabolizanți.

O veste bună este că Oxandrolon tinde să crească numărul de celule roșii din sânge din organism și are capacitatea de a îmbunătăți funcția cardiovasculară și rezistența. Aceasta înseamnă că oferă utilizatorului un impuls atunci când vine vorba de rezistența musculară.

Una dintre cele mai bune calități ale Oxandrolon este probabil faptul că este unul dintre puținii steroizi anabolizanți care pot fi cunoscuți drept un arzator direct al grăsimilor.

Oxandrolon Efecte

Proprietățile și acțiunile descrise anterior ale Oxandrolon Balkan și efectul acestuia înseamnă că orice sportiv în timpul sezonului sau extrasezonal va câștiga doar greutate musculară fara depuneri de grăsime sau apă. Faptul că nu este aromatizabil înseamnă că nu reține apă și, nici nu vor depozita grăsimi. Principalul lucru de reținut este că, în timpul utilizării Oxandrolon, utilizatorii nu vor câștiga o greutate musculară masivă, dar câștigurile obținute vor fi solide și ușor de păstrat în comparație cu alți steroizi anabolizanți. Acest lucru este valabil mai ales pentru utilizatorii de sex feminin, deoarece sunt mult mai sensibili la Oxandrolon.

Oxandrolon acționează, de asemenea, ca un potențator, ceea ce înseamnă că orice alte steroizi care sunt luați în același timp vor deveni mult mai puternici. Ambii, utilizatorii de sex masculin sau feminin, pot utiliza Oxandrolon în timpul unei faze de definire. Oxandrolon va proteja masa musculara și, de asemenea, va ajuta la pierderea mai rapidă a grăsimilor prin creșterea metabolismului și a lipolizei. Rezultatul va fi un aspect fizic mai tonifiat, mai puternic și mai definit.

Oxandrolon este popular printre sportivii care nu doresc să mărească volumul, ci sa dezvolte masa musculare de calitate. Efectele de creștere a forței și cresterea in masa musculara de calitate îl fac alegerea ideală pentru majoritatea sportivilor.

Oxandrolon Efecte secundare

La fel ca toți ceilalți steroizi androgenici, Oxandrolon poate da efecte secundare care pot varia de la ușoare la severe. Oxandrolon este cunoscut pentru că este un steroid prietenos din punct de vedere al efectelor secundare și este probabil cel mai prietenos.

Există zero efecte secundare legate de estrogen în timpul utilizării de Oxandrolon, deoarece nu transformă testosteronul în estrogen în timpul metabolizării. Deoarece Oxandrolon nu este un progestin, posibilitatea ginecomastiei este, de asemenea, zero, la fel și riscul tensiunii arteriale ridicate cauzat de retenția de apă.

Ca și în cazul majorității steroizilor anabolizanți, există riscul de a suferi de efecte secundare androgenice. Principalele efecte secundare androgenice includ acneea, subțierea părului sau căderea părului pentru cei predispuși și creșterea părului corpului.

Acest lucru este important de știut – dacă utilizați un inhibitor de 5-alfa-reductază, cum ar fi Finasterida, va exista un efect zero asupra caderii parului. Blocanții DHT, cum ar fi finasterida, sunt utilizați pentru a bloca conversia DHT, ceea ce duce la pierderea potențială a părului. Dacă utilizatorul ia medicamente anti-căderea părului, efectele Oxandrolon nu vor fi blocate, deoarece este deja un DHT și nu poate fi convertit, prin urmare este imposibil de blocat. Pentru utilizatorii de sex feminin, efectele sunt ușor diferite și pot avea unele efecte mai masculine, cum ar fi aprofundarea vocii, creșterea excesivă a părului corporal și umflarea și creșterea clitorisului.

Asigurați-vă că utilizați Oxandrolon la doza corectă și nu îl utilizați în exces, acest lucru va ajuta la minimizarea șanselor de a avea efecte secundare. În cazul apariției oricăreia dintre reacțiile adverse menționate mai sus, acestea pot fi ușor inversate prin oprirea utilizării a Oxandrolon. De asemenea, este foarte important să rețineți că, dacă nu este întrerupt devreme, efectele pot deveni permanente și pot fi imposibil de inversat. Dacă apar simptome, este recomandat să întrerupeți administrarea și să încercați din nou la o dată ulterioară și cu o doză mult mai mică.

Inhibarea testosteronului

Oxandrolon va inhiba producția naturală de testosteron la bărbați. Acest lucru se întâmplă cu toți steroizii anabolizanți și este un efect secundar inevitabil. Majoritatea bărbaților vor necesita încă de o formă de testosteron exogen în timp ce utilizează Oxandrolon pentru o perioadă prelungită sau la doze mari. Nerespectarea suplimentarii de testosteron prezintă riscul de a suferi o condiție scăzută de testosteron. Oxandrolon reduce nivelurile serice de testosteron cu până la 50%. După terminarea ciclului cu Oxandrolon, corpul începe să producă testosteron din nou în mod natural, deși acest lucru poate dura multe luni pentru a ajunge din nou la niveluri normale.

În ceea ce privește hepatotoxicitatea, se știe că fiecare tip de steroid anabolic C17 AA este toxic pentru ficat. În timpul utilizării de Oxandrolon, vor exista creșteri semnificative ale valorii enzimelor hepatice. Cu cât este mai mare doza, cu atât este mai mare riscul de deteriorare potențială. Utilizatorii cu un ficat sănătos ar trebui să poată metaboliza Oxandrolon în condiții de siguranță, dacă nu este luat pentru perioade lungi de timp in doze mari.

Doze și administrarea Oxandrolon Balkan

Oxandrolon este un steroid anabolic administrat oral. Se administrează de obicei femeilor în doze de 5 mg – 10 mg în fiecare zi. Nu se recomanda depasirea dozei de 20 mg pe zi și, doarece pot aparea reacții adverse, în mod normal este folosit timp de 2 – 4 săptămâni, urmat de o pauza de o saptamana pana la finalizarea ciclului de 8 saptamani.

Pentru bărbați, doza este de obicei mai mare și variază între 20 mg – 30 mg pe zi, deși poate ajunge până la 50 mg pe zi pentru cei care caută creșteri mai intense și câștiguri de forță. Unii bărbați consumă chiar și până la 100 mg pe zi, deși acest lucru crește nivelul de risc al potențialelor efecte secundare.

Atât bărbații, cât și femeile efectuează cicluri de 8 săptămâni, iar ciclul nu trebuie să depășească acest interval de timp. Acest lucru este necesar pentru a permite ficatului și restului corpului o șansă de recuperare.

Lasă un răspuns