Anavamed 10 (Oxandrolon)

Cantitate: 50 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Oxandrolon

Producator: Deus Medical

150,00 lei

Descriere

Anavamed 10 (Oxandrolon) mai este cunoscut si sub denumirea Anavar. Substanta activa al produsului Anavamed 10 este Oxandrolon. Este steroidul cel mai popular intre steroizii siguri, cu cele mai putine efecte secundare. Puterea sa anabolica este una foarte mare, fiind de 6 ori mai puternic decat cunoscutul steroid Danabol. Este mai puternic si decat testosteronul, castigurile in masa nefiind la fel de mari deoarece acesta contribuie in mod direct si la arderea grasimilor. Ginecomastia si retentia de apa nu sunt nici ele probleme intalnite in timpul utilizarii acestui produs.

Datorita androgenitatii sale foarte scazute, este foarte popular si in randul sportivelor ce practica fitness. Efectele secundare de care se feresc sportivele cum ar fi virilizarea, la acest produs nu se intalnesc.

Folosirea acestuia este cel mai des intalnita in ciclurile de definire, datorita proprietatilor sale de a inhiba hormonii glucocorticoizi, de a reduce nivelul de SHBG si a creste retentia de azot in muschi. Cresterea retentie de azot duce la o crestere a starii anabolice in organism. Scaderea nivelul de SHBG va produce cresterea nivelului de testosteron liber in organism. Inhibarea productiei de hormoni glucocorticoizi va proteja muschii impotriva catabolismului.

Efecte Anavamed 10 (Oxandrolon):

  •  Cresterea masei musculare line
  • Arderea grasimilor
  • Rezistenta crescuta
  • Cresterea performantelor sportive

Din punct de vedere al efectelor secundare estrogenice si androgenice este foarte sigur, nu apar aceste efecte secundare. Poate creste putin nivelul colesterolului rau, acesta putand fi tinut sub control cu administrarea unui supliment pe baza de Omega.

Administrare Anavamed 10

O doza zilnica trebuie sa fie cuprinsa intre 20 si 50 de mg. Unii sportivi ajungand sa foloseasca doze si de 80 de mg, acest lucru nefiind recomandat, putand creste riscul de aparitie al efectelor secundare. Durata unui ciclu este de aproximativ 6-8 saptamani.

Sportivele ce doresc sa foloseasca acest produs, pot folosi 5-10 mg pe zi pe o durata de maxim 6 saptamani. Nu se recomanda o doza mai mare sau o perioada de administrare mai lunga pentru a se evita aparitia efectelor secundare.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Anavamed 10 (Oxandrolon)”