Andromed 50 (Anapolon)

Cantitate: 50 pastile

Concentratie: 50 mg/pastila

Substanta: Oximetolon

Producator: Deus Medical

150,00 lei 110,00 lei

Availability:

Stoc epuizat

Descriere

Andromed 50 (Anapolon) contine substanta activa Oximetalon. Este un steroid oral extrem de puternic, ce duce la o crestere rapida in masa si forta. Castigurile obtinute pot ajunge si pana la 20 de kg in timpul unui ciclu. In timpul utilizarii se va resimti o crestere mare a apetitului. Acest lucru este foarte benefic in perioada de masa cand numarul caloriilor trebuie sa fie foarte crescut. Forta, rezistenta si refacerea sunt si ele imbunatatie considerabil. Fiind atat de puternic acesta are si o serie de efecte secundare: retentie de apa, ginecomastie, efect toxic asupra ficatului si inhibarea productiei naturale de testosteron. In primul rand pentru a evita aceste efecte secundare este necesar ca utilizatorul sa fie 100% sanatos. In al doilea rand este foarte importanta doza si perioada de adminisrare. In al treilea rand si nu ultimul folosirea unui hepatoprotector, a unui supliment pe baza de Omega si la terminarea ciclului un PCT.

Administrare Andromed 50 (Anapolon)

Datorita faptului ca este cel mai puternic steroid oral ce se gaseste pe piata, folosirea acestuia trebuie sa fie facuta cu o mare precautie. Doza cea mai uzuala este de 50 mg/zi. Sunt si sportivi avansati ce folosesc 100 mg/zi, lucru ce nu este recomandat, desi cresterile vor fi uriase si efectele secundare aparute vor fi pe masura. Durata unui ciclu dureaza maxim 6 saptamani, impreuna cu administrarea unui hepatoprotector ca Liv-52 sau Silimarina.

Poate fi asociat oricarui ciclu de masa, aducand un plus semnificativ ciclului. Cel mai puternic ciclu existent este format din Sustanon + Trenbolon Enantat + Anapolon. Durata administrarii steroizilor injectabili este de 12 saptamani. Anapolon se va folosi maxim 6 saptamani. Inceperea terapiei post ciclu se face la 2 saptamani dupa ultima administrare a steroizilor injectabili.

Acest steroid nu se foloseste de catre femei, aparitia virilizarii fiind imediata si puternica. Nu se foloseste de persoanele sub 18 ani. si este obligatoriu ca utilizatorul sa fie 100% sanatos.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Andromed 50 (Anapolon)”