Ciclu Danabol

Pret: 120 lei

Cantitate: 150 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Methandienona

Producator: Balkan Pharmaceuticals

150,00 lei 130,00 lei

Descriere

Danabol este cel mai folosit anabolizant de catre culturistii amatori si profesionisti. Dezvolta rapid masa musculara si forta, intr-un timp foarte scurt. Este steroid anabolic androgen, datorita acestor caracteristici intr-un timp foarte scurt ne atingem obiectivele. Steroizii ce au o androgenitate scazuta, desi au efect anabolic crescut, nu dezvolta masa si forta atat de repede. De aceea un ciclu cu Danabol este ceea ce avem nevoie atunci cand dorim rezultate rapide.

Chiar daca produsul se numeste Metan, Dbol, Danabol sau Naposim, toate contin acceasi substanta activa si anume methandienona. Methandienona este o substanta creata cu scopul de a trata hipogonadismul. In scurt simt sportivii si-au dat seama ca are un efect anabolizant exceptional si au inceput sa il foloseasca pentru dezvoltarea rapida a musculaturii si a fortei.

Ciclu Danabol Beneficii si efecte secundare

Pentru incepatorii ce nu au mai folosit niciodata steroizi, ciclu danabol este alegerea perfecta. Dianabol este produsul ideal atunci cand se doreste o crestere rapida in volum si forta. In comparatie cu steroizi precum Strombafort sau Trenbolon, ce sunt utili atunci cand se urmareste strierea. Are o capacitate extraordinara de a creste sinteza proteica, ceea ce duce la o crestere rapida in masa musculara.

In urmatorul tabel va prezint o parte dintre beneficiile si efectele secundare pe care le are Danabol

 

Beneficii                                                                        Efecte secundare

Crestere rapida in masa musculara                                       Retentie de apa

Cresterea fortei                                                                          Posbilitatea de a aparea acnee

Cresterea sintezei proteice                                                      Toxic pentru ficat

Recuperare rapida dupa efort                                                 Suprimarea productiei de testosteron

Perfomante sportive imbunatatite                                         Risc de aparitie a ginecomastiei

Creste in masa per total                                                            Creste nivelul colesterolului rau

Stimuleaza arderea grasimilor                                                Calvitie

Reduce oboseala

 

Desi ciclu Danabol poate aduce o multe de efecte pozitive, trebuie sa stim si ce efecte secundare putem avea in urma utilizarii Danabolului. Aceste efecte apar in functie de predispozitia genetica, doza administrata si perioada ciclului. Daca il folosim dupa cum recomanda specialistii, este foarte posibil sa nu avem de a face cu aceste efecte secundare. Putem folosi ca masura de protectie impotriva ginecomastiei si a retentie de apa un anti-estrogen. Pentru mentinerea nivelului de colesterol bun se poate folosi Omega3, iar impotriva pierderii parului se poate folosi Proscar. La terminarea ciclului Prenyl sau Clomed, sunt doua produse ce refac in totalitate productia proprie de testosteron. Protectia ficatului impotriva efectelor toxice pot fi combatute folosind un hepatoprotector cum ar fi Liv52. Puteti gasi in orice farmacie Liv52.

Asa trebuie sa arate ciclu Danabol:

 

Saptamana Danabol Tamoximed
1 20mg/zi 10mg/zi
2 30mg/zi 10mg/zi
3 40mg/zi 20mg/zi
4 40mg/zi 20mg/zi
5 50mg/zi 20mg/zi
6 30mg/zi 10mg/zi

Pentru acest ciclu aveti nevoie de 150 pastile Danabol 10mg. Anti-estrogenii si stimulatoarele de testosteron se cumpara separat.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciclu Danabol”