Clenbuterol

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 40 mcg/pastila

Substanta: Clenbuterol

Producator: Balkan Pharmaceuticals

100,00 lei 80,00 lei

Descriere

Clenbuterol este un termogenic, folosit in perioadele de slabire, cu rezultate exceptionale. Este unul dintre cei mai folositi arzatori de grasime, regasit in multe cicluri pentru definire, alaturi de stanozolol sau masteron. Sportivii de perfomanta il folosesc inaintea competitiilor, atat pentru arderea grasimilor cat si pentru efectul anticatabolic.

Actiune Clenbuterol

Clenul creste temperatura corpului, iar in acest fel stimulandu-se metabolismul, el nearzand in mod direct grasimea corporala. Acest proces are loc prin stimularea mitocondriilor celulare sa produca mai multa energie, de catre celulele beta-2. Corpul se incalzeste usor, metabolismul creste, ceea ce determina organismul sa arda mai repede grasimile. Desi in urma unor studii pe animale, a reiesit ca are efecte anabolice, utilizarea pe oameni a demonstrat ca nu are acest efect, decat cel termogenic si bronhodilatator.

Desi este un mare ajutor in perioadele de slabire, acesta nu face minuni, fara o dieta adecvata scopului, rezultatele vor intarzia sa apara. Unii se intreaba de ce sa foloseasca clenbuterol daca trebuie sa tina si dieta? El nu va arde efectiv grasimea, ci va creste metabolismul, astfel incat organismul sa arda grasimea mai repede si mai eficient.

Sportivii de perfomanta il folosesc decat in ultimele 8-10 saptamani, atat pentru arderea grasimilor cat si pentru a nu pierde din masa musculara.

Doza, durata ciclului si efecte secundare

Cand se utilizeaza prima data Clen, este absolut necesar sa se inceapa cu o doza minima. Efectele secundare poti fi destul de enervante pentru utilizator. Cele mai dese efecte secundare sunt: nervozitate, transpiratie abundenta si tremuratul mainilor. Pentru a le evita se incepe cu o doza minima, iar apoi se creste usor doza avand grija la efectele secundare aparute. Cei ce sufera de afectiuni cardiace, le este INTERZIS sa foloseasca acest produs. Doza optima este de 20-40 mcg/zi pe o durata de maxim 8-10 saptamani. Exista doua modalitati de a folosi clen. Prima modalitate este sa fie folosit doua saptamani cu doua saptamani pauza, iar a doua continuu timp de 4-6 saptamani.

Cumpara Clenbuterol online

In magazinul nostru veti gasi clenbuterol original, cu cod de verificare pe fiecare blister. Produsele pot fi verificate pe site-ul oficial al producatorului. Pretul este pentru 100 de pastile, iar livrarea se face prin curier rapid in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clenbuterol”