Danabol 50 mg

 

Cantitate: 60 pastile

Concentratie: 50 mg/pastila

Substanta: Methandienona

Producator: Balkan Pharmaceuticals

180,00 lei

Descriere

Danabol 50 mg are cea mai mare concentatie de metandienona, un steroid sub forma de pastile. Este un steroid vechi, al doilea dupa testosteron, folosit de sportivii din toate ramurile. Versiunea de 50 mg se adreseaza celor avansati, care folosesc doze mari, avand si un pret mai bun raportat la dozajur pe care il are.

Danabol, actiune si functii

Metandienona este un derivat de testosteron, cu actiune anabolica similara, dar cu un efect androgenic mai mic. Actioneaza prin cresterea retentie de azot, sintezei proteice si a glicogenolizei. Nu este un steroid de baza intr-un ciclu, ci se foloseste cu mai mult succes impreuna cu alti steroizi injectabili. A se evita sa se foloseasca impreuna cu alti steroiz orali, efectul toxic asupra ficatului fiind prea mare. Atunci cand se foloseste impreuna cu alte produse anabolizante, danabol potentiaza efectul celorlalti steroizi. Puteti adauga 50-100 mg de Trenbolon, Masteron sau Boldenon ciclului, crescand considerabil efectul amandurora.

Rezultatele obtinute cu Danabol sunt uriase si rapide. Se pot acumula pana la 20 de kg in doar cateva saptamani, dar o mare din aceste kilograme reprezentand si retentia de apa. Pentru aceste rezultate este foarte importanta si dieta, numarul mare de calorii consumate. Este considerat ca fiind in top 3 steroizi ce dezvolta forta musculara.

Cicluri, dozaj si efecte secundare

Se foloseste cel mai des in perioade de acumulare, impreuna cu Testosteron, Trenbolon, Nandrolona sau Boldenon. Doza optima este de 50-100 de mg pe zi, iar durata ciclului trebuie sa fie de aproximativ 6 saptamani. Cei ce sunt predispusi la ginecomastie este bine sa evite acest preparat, el aromatizandu-se destul de usor. Danabol 50 mg prin natura sa este un steroid anabolic C17-alfa, ceea ce inseamna ca este toxic pentru ficat. Cu ajutorul unui hepatoprotector si a unui antiestrogen, putem sa ne ferim de aceste efecte secundare nedorite. Ca orice alt steroid el suprima si productia proprie de testosteron, preparate ce au scopul de a restabili productia de testosteron, sunt necesare la terminarea ciclului.

Danabol 50 mg de vanzare online

In shop-ul nostru il gasiti la un pret bun, noi fiind importator direct al produselor de la Balkan Pharmaceuticals. Produsul are pe fiecare blister un cod de verificare, acest lucru fiind de mare ajutor atunci cand se cauta un produs original.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Danabol 50 mg”