Dianamed 10 (Dianabol)

Cantitate:  50 pastile

Concentratie: 10 mcg/tableta

Substanta: Metandienona

Producator: Deus Medical

50,00 lei 45,00 lei

Descriere

DIANAMED 10 (Dianabol) este cel mai popular steroid anabolic din lume. DIANAMED 10 (Methandienone) are un timp de înjumătățire plasmatică de 4,5 – 6 ore. DIANAMED 10 este o alegere foarte populară printre culturisti și sportivi.

DIANAMED 10 (Dianabol) este de obicei utilizat în perioadele de încărcare și creștere a forței în care culturistul sau sportivul sunt preocupați excesiv de retenția de apă și cresterea in volum.

Astfel de cicluri de DIANAMED 10 (metandienonă) sunt, prin urmare folositi în timpul perioadei „în afara sezonului” în care culturistii au ca obiectiv cresterea masei musculare și este combinat în mod normal cu steroizi anabolizanți injectabili care obțin rezultate similare – în mod normal Testosteronul, cum ar fi Testosteron Enantat.

CUM SE UTILIZEAZĂ:
DIANAMED 10 (Metandienona) dozele pentru începători variază între 20 – 40mg pe zi. Dozele intermediare și avansate pentru DIANAMED 10 (Metandienona) sunt în intervalul de 50 – 100 mg pe zi.

Cele mai multe dintre aceste cicluri cu DIANAMED 10  implică utilizarea acestuia ca un compus kickstarting,fiind utilizat numai în primele 4 – 6 săptămâni ale ciclului pentru a aduce câștiguri de forță și dimensiune mai repede, în timp ce steroizii cu acțiune mai lungă isi fac efectul (de exemplu Testosteron Enantat). DIANAMED 10 nu trebuie utilizat mai mult de 4 – 6 săptămâni datorită naturii sale ca compus alfa-alchilat C-17, care exercită efecte negative asupra ficatului (și în special asupra nivelurilor de colesterol).

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dianamed 10 (Dianabol)”