Drostanolon Propionat, Masteron Sterling

Pret: 21 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Drostanolon Proprionat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

23,00 lei 21,00 lei

Descriere

Drostanolon Propionat este un steroid anabolizant bland, folosit cel mai adesea in perioadele de definire. Are efect anabolic destul de crescut, putand fi folosit ca si constructor de masa musculara. Kilogramele nu se vor adauga asa de repede ca si cu Danabol sau Anapolon, in schimba masa va fi de calitate fara retentie de apa si fara grasime. Cele mai dese a/socieri ale masteronului sunt cu Primobolan, Parabolan sau Oxandrolon. Acestia sunt steroizi siguri, cu putine efecte secundare ce au cu totii efecte asemanatoare. Avand atasa esterul acetat, asimilarea va fii rapida, iar administrarea recomanda de specialisti este de 100mg la 2 zile.

Este cunoscut faptul ca drostanolon propionat este printre putinii steroizi ce au efect anti-estrogenic puternic. Pentru ca are acest efect, se poate adauga ciclurilor cu steroizi ce se aromatizeaza. Cel mai puternic efect anti-estrogenic se obtine atunci cand se foloseste Masteron (drostanolon propionat) impreuna cu Nolvadex (Tamoxifen). Aceasta combinatia fiind utila nu doar pentru prevenirea aromatizarii, ci si in perioada de definire dand muschilos un aspect mai dur si mai dens.

Datorita androgenitatii sportivul va resimti si o crestere a fortei, pe langa efectul de crestere si definire musculara. Pare un steroid perfect, dar si el are o serie de efecte secundare androgenice si de inhibare a testosteronului propriu.

Administrare Drostanolon Propionat/Masteron

Drostanon Propionat se adiministreaza o data la doua zile, doza potrivita fiind de 100mg/administrare. Ciclul se  poate intinde pe o perioada de maxim 8 saptamani. Culturistii de perfomanta il folosesc in ultimele saptamani de pregatire, pentru a da muschilor un aspect mai dur. Poate fi folosit si de femei pe o perioada de 6 saptamani, cu conditia sa nu fie depasita doza de 50mg/saptamanal.

Daca doriti sa cumparati Masteron online, veti vedea ca aceasta este cea mai simpla si rapida modalitate de a intra in posesia produsului. Drostanolon propionat Sterling se gaseste la fiole de 1ml, cu o concentrati de 100mg/ml

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drostanolon Propionat, Masteron Sterling”