Equimed 250 (Boldenon)

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 200 mg/ml

Substanta: Boldenon Undecilenat

Producator: Deus Medical

20,00 lei

Descriere

Equimed 250 (Boldenon) contine substanta activa boldenon undecilenat. Mai este cunoscut si sub denumirea de Equipoise. Un steroid injectabil folosit in perioada de masa de musculara, favorizand cresterea musculara de calitate. Este aseamanator ca putere cu Nandrolon Decanoat. Diferenta constand in faptul ca Equimed 250 nu are efecte secundare de natura progestenica.

Androgenitatea sa este una foarte scazuta, la fel si cea estrogenica. Datorita atasarii esterului undecilenat eliberarea substantei in sange se face lent. Administarile pot fi rare, chiar si o singura administrare pe saptamana. Nu este la fel de puternic ca si testosteronul, dar adaugarea acestuia la un ciclu ar aduce castiguri de masa calitativa. Are proprietati asemnatoare cu testosteronul crescand sinteza proteica, retentia de azot in muschi, inhibarea hormonilor glucocorticoizi si cresterea productiei de IGF-1.

De asemenea este foarte bine cunoscut faptul ca imbunatateste considerabil numarul de celule rosii ceea ce va duce la o rezistenta mult mai buna.

Efecte Equimed 250 (Boldenon)

Efectele Equimed-ului sunt destul de simple. Acesta este un steroid injectabil foarte bine tolerat de catre organism. Avand o activitate anabolica semnificativa, aducand castigurie de masa musculara curata. Actioneaza in primul rand prin stimularea apetitului, acest lucru contribuind foarte mult la crestere masei musculare. Acesta poate fi un motiv pentru utilizatorii de steroizi anabolizanti ce nu au pofta de mancare sa adauge Boldenon ciclului, pentru a putea consuma numarul necesar de calorii. Desi cu steroizii precum Nandrolon, Danabol, Anapolon castigurile sunt mult mai mari, dar o mare parte din acele castiguri sunt reprezentate de retentia de apa.

Acest steroid poate fi folosit atat in perioada de definire cat si in perioada de masa, aducand beneficii notabile in ambele variante. In perioada de definire contribuie foarte mult la pastrarea masei musculare atunci cand numarul de calorii este scazut si intervine catabolismul. In perioada de masa datorita cresterii apetitului se va simti o crestere a fortei, o pompare si o recuperare mult mai buna.

Administrare Equimed 250

Cea mai comuna doza este de 400 mg pe saptamana. Aceasta doza aducand castiguri notabile, ferind utilizatorul de efecte secundare. Marind cantitatea administrare creste si riscul de aparitie al efectelor secundare. Durata ciclului trebuie sa fie de minim 8 saptamani iar maxim de 12 saptamani. Acesta inhiba productia naturala de testosteron, la doua saptamana dupa terminarea ciclului se poate incepe terapia post ciclu.

Se asociaza foarte bine in ciclurile pentru masa calitativa cu Testosteron si Anavar. Cand se doreste a fi folosit in perioada de masa se poate folosi impreuna cu Danabol, Anapolon si Testosteron.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Equimed 250 (Boldenon)”