Mastermed P 100 (Masteron Propionat)

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Drostanolon Acetat

Producator: Deus Medical

21,00 lei

Descriere

MASTERMED P 100 (Masteron Propionat) este un steroid anabolizant injectabil cu efect androgen puternic. MASTERMED P 100 (Masteron Propionat) este un compus cu adevărat unic, care este foarte popular printre mulți culturisti și sportivi datorită capacității sale de a usca mușchii în timpul ciclului. De asemenea, cu o dozare adecvată, îmbunătățește semnificativ performanța atletică. MASTERMED P 100 este o variantă cu acțiune scurtă și este cel mai bine utilizat în cicluri mai scurte (8 – 10 săptămâni).
MASTERMED P 100 este utilizat în mod constant ca un compus de pierdere a grăsimii / tăiere într-o perioadă de 8 – 10 săptămâni alături de compuși de natură similară, cum ar fi Winstrol injectabil, Testosteron Propionat Trenbolon Acetat sau varianta orală de Winstrol.

CUM SE UTILIZEAZĂ:
Cerințele de dozare MASTERMED P 100 nu trebuie să fie atât de mari. Dozajul pentru începători începe în mod normal la 400 mg / săptămână, deși mulți culturisti care îl utilizează numai pentru efectele sale anti-estrogenice sau pre-concurs ar putea utiliza cu ușurință 200 mg / săptămână pe lângă alți steroizi din ciclul lor. Se pot utiliza doze intermediare și avansate de până la 600 mg / săptămână sau mai mari (800 mg / săptămână). Utilizatorii de sex feminin pot utiliza acest compus la doze cuprinse între 50-100 mg pe săptămână.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mastermed P 100 (Masteron Propionat)”