Methandienone, Naposim Sterling

Pret: 90 lei

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Metandienona

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

90,00 lei

Descriere

Methandienone este unul dintre cei mai populari si mai cunoscuti steroizi. Se administeaza oral, si cu siguranta unul din cei mai utilizati la nivel mondial. Methandienone se gaseste pe piata din Romania si sub forma injectabila, insa este mai putin utilizat in acest fel, intrucat majortatea persoanelor prefera varianta administrarii orale. Mai este cunoscut si sub numele de Danabol sau Naposim.

Anterior spuneam ca danabolul este utilizat din cele mai vechi timpuri. A fost primul steroid care a dat startul substantelor care imbunatatesc substantial performanta si aspectul fizic, in special in randul barbatilor, intrucat sunt cei care apeleaza frecvent la astfel de solutii.

Danabolul este un steroid care actioneaza impecabil asupra corpului atat din punct de vedere androgenic, cat si din punct de vedere anabolic. In cea ce priveste administrarea orala, produsul se gaseste sub forma unor comprimate, a caror doza este de 10 mg.

Methandienone – administrare

Danabolul se administreaza in general zilnic. Doza recomandata este cuprinsa intre 15-40 mg, fara a face excese si faca ca produsul sa aiba reactii adverse. Mentionam faptul ca acest steroid se poate combina cu succes cu Decabolin (nandrolone decanoate) sau Testosteron Enantat. Astfel incat impreuna ajuta semnficativ la cresterea masei musculare intr-un timp foarte scurt, decat cel normal, intrucat ambele sunt substante puternice si eficiente pentru multe persoane.

Efecte

Efectele produsului se intind pe o perioada de la 3 la 5 ore. Doza zilnica trebuie sa fie administrata in 2 doze, conform specialistilor. Deoarece concentratia sa se mentina constanta in sange pe o perioada indelungata.

In ceea ce priveste reactiile adverse, acestea sunt minime, insa trebuie acordata o atentie suplimentara, intrucat danabolul favorizeaza retentia de apa, ceea e poate duce la cresterea tensiunii arteriale si posibilitatea aparitiei palpitatiilor. Principala problema consta in faptul ca solicita excesiv ficatul, de aceea trebuie administrat in cazuri rare.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Methandienone, Naposim Sterling”