Nandrolon Decanoat Hilma

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: Nandrolone Decanoate

Producator: Hilma Biocare

180,00 lei

Descriere

Nandrolon Decanoat Hilma mai este cunoscut si ca Deca Durabolin. Un steroid injectabil bland din punct de vedere al efectelor secundare, folosit de majoritatea spotivilor in perioada extra-competionala. Datorita atasarii esterului Decanoat, eliberarea nandrolonului se face treptat in sange. Acest lucru permite ca injectarile sa fie facute rar, chiar si o data pe saptamana. Cele mai bune rezultate se obtin atunci cand se utilizeaza de 2 ori pe saptamana.

Nu este un steroid ce adauga masa intr-un timp scurt, dar masa musculara acumulata este de o buna calitate. Se recomanda a se folosi in cicluri lungi, dar care sa nu depaseasca 12 sau maxim 16 saptamani. Pentru a nu aparea efecte secundare de natura erectila se recomanda adaugarea a minim 200 mg pe saptamana de testosteron. Nu are efecte secundare estrogenice, in schimb pot aparea efecte secundare androgenice. Acestea sunt similare cu efecte secundare estrogenice (retentie de apa si grasime sau ginecomastie). Pentru a preveni aparitia acestor efecte secundare se recomanda folosirea unui antiprogesteron Cabergoline.

Administrare Nandrolon Decanoat

Doza optima si recomandata este de 200-600 mg/saptamana. Se poate combina atat cu steroizi pentru definire cat si cu steroizi pentru masa, fiind un produs versatil. Durata unui ciclu se poate intinde pana la 16 saptamani. Un ciclu extrem de folosit in perioada de masa este Testosteron Enantat + Danabol + Nandrolon Decanoat.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nandrolon Decanoat Hilma”