Nandrolona D

Pret: 21 lei

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 200 mg/ml

Substanta: nandrolon decanoat

Producator: Balkan Pharmaceuticals

21,00 lei

Descriere

Nandrolona D este similar cu vechiul Deca durabolin. Amandoua contin aceeasi substanta activa nandrolone decanoate. De cand a fost introdus pe piata, sportivii au inceput sa il foloseasca, iar acum este unul dintre cele mai folosite produse pentru imbunatatirea performantei sportive. Este recunoscut pentru beneficiile pe care le aduce mai ales in perioade de acumulare de masa musculara. Nu se foloseste in perioadele de definire, el retinand apa, ceea ce impiedica o buna reliefare musculara.

Nandrolona D functii si beneficii:

Nandrolona D este clasificat ca un steroid anabolizant androgen 19-nordestosteron (19-nor). Datorita esterului decanoate eliberarea hormonului in sange se face treptat, pe o perioada de 2-3 saptamani. Ratingul anabolic este putin mai crescut decat al testosteronului, iar cel androgenic scazut. Datorita androgenitatii mai scazute decat a testosteronului, deca durabolin este unul dintre cei mai bine tolerati steroizi de catre persoanele sanatoase. Aceasta toleranta este data si de activitatea estrogenica scazuta pe care o are. In raport cu testosteronul, nandrolon decanoate se aromatizeaza decat 20%. Un efect secundar nu tocmai placut este cresterea nivelului de progesteron.

La fel ca si ceilalti steroizi, deca durabolin imbunatateste sinteza proteica, blocheaza glucocorticoizii si imbunatateste productia de IGF-1. In comparatie cu ceilalti steroizi, are o capacitate mai mare de a creste retentia de azot. Acesta este unu lucru extrem de benefic, deoarece muschii sunt formati din 16% azot. Cand nivelul de azot din muschi este scazut, intervine catabolismul. O particularitate deosebita a nadrolonului este cresterea mineralelor din oase si imbunatateste sinteza de colagen.

Dozaj, cicluri si efecte secundare

Efectele secundare sunt destul de rare in cazul nandrolonului, cel mai pronuntat efect secundar este cresterea nivelului de progesteron. Doza saptamanala recomandata este de 200-400 mg, iar durata ciclului ar trebui sa fie de aproximativ 10-12 saptamani. Fiind un steroid de masa se asociaza foarte bine cu Danabol, Trenbolon enantat, Testosteron enantat, Anapolon sau Boldenon. Din cauza ca stopeaza productia proprie de testosteron, se recomanda la terminarea ciclului sa se foloseasca Pregnyl sau Clomed.

 

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nandrolona D”