Nandrolona Fenilpropionat

Pret: 16 lei

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: nandrolon fenilproprionat

Producator: Balkan Pharmaceuticals

16,00 lei

Descriere

Nandrolona Fenilpropionat este un anabolizant similar cu nandrolon decanoate, diferenta constand in timpul de asimilare. Datorita atasarii esterului fenilpropionat, asimilarea fiind mai rapida decat in cazul decanoatului. Acesta a fost primul produs pe baza de nandrolon comercializat, de catre compania farmaceutica Organon. Niciodata nu a ajuns la polaritatea deca durabolinului, deoarece era un steroid greu de procurat. In ultimii ani tot mai multe companii farmaceutice au inceput sa il comercialeze, ceea ce a dus la o reinviere a acestui preparat.

Nandrolona Fenilpropionat actiune si functii

Nandrolona Fenilpropionat este un steroid anabolizant androgenic, cunoscut si sub numele de NPP. Perioada de injumatatire este mult scazuta fata de omologul sau nandrolone decanoate. Ceea ce inseamna ca administrarile trebuie sa fie mai dese, pentru a avea un nivel constant in sange. Ratingul anabolic este de 135, iar cel androgenic de 37, datorita androgenitatii scazute este considerat un steroid usor. Efectele secundare ale acestui preparat sunt de natura progestinica, cei sensibili ar trebui sa evite folosirea lui. Problemele de natura estrogenica nu prea au cum sa apara, deoarece el se asimileaza decat 20% fata de testosteron. Influenteaza productia proprie de testosteron, ceea ce inseamna ca la terminarea ciclului este necesar sa se inceapa terapia post ciclu.

Nandrolona Fenilpropionat are urmatoarele efecte pozitive:

  •  cresterea nivelului de IGF-1
  •  inhiba hormonii glucocorticoizi
  • retentia de azot marita
  • cresterea sintezei proteice
  • cresterea numarului de celule rosii
  • creste sinteza colagenului si continutul de minerale in oase

Este folosit de culturisti atat in perioada de masa cat si in perioada de definire, datorita faptului ca nu retine apa. Cresterea in greutate nu este rapida, insa este de o foarte buna calitate. Chiar daca se foloseste singur sau impreuna cu alte produse, dieta este cea mai importanta pentru dezvoltarea musculara. Un numar de calorii mai mare decat consumul zilnic, provenit din surse curate de alimente, va ajuta utilizatorul sa isi atiga obiectivul.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nandrolona Fenilpropionat”