Nolvamed 20 (Tamoxifen)

Cantitate: 25 pastile

Concentratie: 20 mg/pastila

Substanta: Tamoxifen

Producator: Deus Medical

45,00 lei

Availability:

Stoc epuizat

Descriere

NOLVAMED 20 (citrat de tamoxifen) aparține unei clase de medicamente cunoscute sub numele de modulatori selectivi ai receptorilor de estrogen (numiți SERM pe scurt). În lumea culturismului și a îmbunătățirii performanței, NOLVAMED 20 este utilizat în principal ca ajutor auxiliar pentru combaterea, reducerea și / sau prevenirea dezvoltării ginecomastiei. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când un steroid anabolizant care se aromatizeaza usor este utilizat într-un ciclu.

Celălalt scop pentru utilizarea NOLVAMED 20 în rândul culturistilor și sportivilor este capacitatea sa de a stimula și de a crește producția masculină de testosteron endogen. Citrat de tamoxifen se administrează de obicei în timpul PCT, care este imediat după terminarea ciclului de steroizi anabolizanți.

CUM SE UTILIZEAZĂ:

Doza de NOLVAMED 20 pentru ajutor auxiliar pentru combaterea, reducerea și / sau prevenirea dezvoltării ginecomastiei este de aproximativ 10 – 30 mg pe zi. Doza obișnuită tinde să fie de 20 mg pe zi de citrat de tamoxifen. Trebuie remarcat faptul că dozele mai mari de citrat de tamoxifen, mai mari de 20 – 40 mg pe zi, nu produc niciun efect mai mare sau mai rapid asupra reducerii sau prevenirii ginecomastiei.

Doza pentru PCT este de 20 – 40 mg pe zi, durata ciclului fiind de aproximativ 4 – 6 săptămâni.

NOLVAMED 20 (citrat de tamoxifen) are un timp de înjumătățire extrem de lung pentru un compus oral, aproximativ 5 – 7 zile. Din această cauză, nu este necesară împărțirea dozelor pe parcursul zilei. Este sigur să consumați citrat de tamoxifen împreună cu alimente sau pe stomacul gol.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nolvamed 20 (Tamoxifen)”