Oxandrolon – Anavar Hilma

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Oxandrolon

Producator: Hilma Biocare

290,00 lei

Descriere

Oxandrolon – Anavar Hilma este unul dintre cei mai folositi steroizi de catre culturistii incepatori si avansati. Motivul pentru care este asa de folosit este lipsa efectelor secundare in comparatie cu al ceilalati steroizi orali. Oxandrolon este substanta activa iar Anavar este denumirea comerciala cea mai cunoscuta pentru aceasta substanta.

Oxandrolon este un derivat din dihidrotestosteron. A fost conceput fara a avea efecte secundare si cu o separare clara intre efectele anabolice si cele androgenice. In timpul utilizarii acestui preparat se va dobandi o masa musculara de calitate, forta crescuta si arderea grasimilor. Din punct de vedere al puterii in comparatie cu testosteronul miligram per miligram este de 6 ori mai puternic.

S-a constatat in decursul anilor ca folosirea Oxandolonului in doze minime nu aduce niciun efecte secundar. Din acest motiv poate fi folosit atat de femei cat si de barbati, indiferen de scop definire sau acumulare. Cea mai mare frica a utilizatorilor de steroizi este ginecomastia, in cazul acestui preparat acest lucru este imposibil pentru ca nu se aromatizeaza la nicio doza.

Cel mai adesea acesta se regaseste in ciclurile de masa ale femeilor si mai putin ale barbatilor. Culturistii il folosesc mai mult in perioada de definire pentru capacitatea de a mentine masa musculara deja acumulata.

Unele dintre cele mai importante abilitati constau in inhibarea hormonilor glucocorticoizi, scaderea nivelului SHBG si cresterea retentie de azot. SHBG este o proteina care inactiveaza testosteronul, folosirea Anavar-ului intr-un ciclu contribuie la cresterea nivelului de testosteron liber din sange.

Administrare Oxandrolon – Anavar Hilma

Se recomanda administrarea lui zilnica in cicluri ce au o durata de aproximativ 8 saptamani.

Doza zilnica recomandata 20-60 mg/zi.

Se combina cel mai bine cu Sustanon si Trenbolon, potentandu-le efectul.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oxandrolon – Anavar Hilma”