Oxandrolon Balkan

Pret: 320 lei

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Oxandrolon

340,00 lei 320,00 lei

Descriere

Oxandrolon Balkan este un steroid anabolizant oral, considerat cel mai sigur steroid, putand fii folosit atat de barbati cat si de femei. Din cauza ca nu retine apa si nici grasime, kilogramele puse in timpul ciclului nu sunt multe, dar de o foarte buna calitate. Influenteaza si arderea grasimilor, fiind un mare ajutor in perioadele de definire. A fost creat cu scopul de a trata diferite afectiuni ale femeilor si copiilor, din aceea nu are efecte secundare periculoase.

Cum actioneaza Oxandrolon Balkan

Se foloseste pentru a trata diferite afectiuni cum ar fi osteoporoza, excesul de corticosteroizi si hepatita. Iar pentru copii mai este utilizat si in cazurile in care sufera de un deficit de hormoni necesari unei cresteri normale. Spotivii il folosesc cu succes in perioadele de acumulare musculara, fiind de 3-5 ori mai puternic decat testosteronul. Datorita efectelor sale androgenice extrem de scazute, poate fii folosit si de femei in doze mai mici. Actioneaza asupra SHBG-ului, a glucocorticoizilor, si creste retentia de azot. Atunci cand retentia de azot este mare, organismul se afla intr-o stare anabolica, iar cand este scazut apar efectele catabolismului. Este printre singurii steroizi care ard propriu zis grasimea, iar acelasi timp fara efecte secundare. Are un pret ridicat datorita acestor caracteristici deosebite si mai rar intalnite la alti steroizi. Majoritatea steroizilor accelereaza metabolismul, favorizand arderea grasimilor, in timp ce oxandrolon influenteaza direct lipoliza.

Este folosit adesea si de cei ce urmaresc cresterea fortei, chiar  si de powerlifteri. Ginecomastia si efectele androgenice nu apar nici chiar la doze mari. Singurul efect secundar, ca orice alt steroid, fiind suprimarea productiei proprii de testosteron.

Cicluri, dozaj si perioada de administrare

Poate fi folosit in aproape orice ciclu, el aducand imbunatatiri considerabile in masa, forta si arderea grasimilor. Adesea se foloseste impreuna cu Primobolan sau Winstrol, pentru definire si crestere in masa musculara de calitate. Sau se poate folosi impreuna cu Testosteron, Trenbolon sau Boldenon.

Doza optima este de 20-50 mg/zi, in cicluri de 8-10 saptamani.

Cumpara Oxandrolon Balkan online

steroizioriginali.com va ofera produsul Oxandrolon Balkan la un pret foarte bun, cu cod de verificare, ceea ce inseamna ca este 100% original.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oxandrolon Balkan”