Parabolan

Pret: 31 lei

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Trenbolon hexahidroxibenzilcarbonat

Producator: Balkan Pharmaceuticals

31,00 lei 20,00 lei

Descriere

Parabolan contine substanta activa trenbolon hexahidrobenzilcarbonat. A fost lansat prima data de compania farmaceutica Negma in anul 1960, fiind prescris in cazurile de malnutritie. Parabolanul este foarte asemanator Trenbolonului Acetat, diferenta constand intr-o asimilare mai lenta in cazul Parabolanului. Datorita asimilarii lente administrarile pot fi facute mai rar, o data sau de doua ori pe saptamana. Este steroidul de baza al culturistilor in perioada precompetitionala, datorita capacitatii de volumizare si definire din in timpul dietei.

Functii si actiune:

Parabolan este rezultatul modificarii structurale a nandrolonului. Aceasta modificare duce la o incetinire a metabolizarii hormonului, rezultant un steroid mult mai puternic decat nandrolona sau testosteronul. Ratingul anabolic si androgenic al Parabolanului este de 500, de 5 ori mai puternic decat testosteronul. Acest steroid are o capacitate incredibila de a creste sinteza proteica si retentia de azot din muschi. Sinteza proteica imbunatita este esentiala cresterii musculare iar retentia de azot previne catabolismul muscular. De asemenea creste numarul de celule rosii si nivelul de IGF-1 (un hormon extrem de anabolic).

Este considerat cel mai bun steroid ce inhiba hormonii glucocorticoizi sau hormonii de stres precum cortizolul. Acest lucru este foarte benefic deoarece acesti hormoni distrug masa muculara si promoveaza depunerea de grasime. Contribuie si la arderea grasimilor influentand in mod direct lipoliza, nu doar prin accelerarea metabolismului. Progresele in masa musculara si in forta sunt de asemenea si ele foarte rapide, fiind un preparat foarte eficient in perioada de acumulare. Multi il considera un steroid de definire, dar acesta are rezultate la fel de bune si in perioada de masa, kilogramele acumulate fiind fara grasime si fara apa. Acesta nu se aromatizeaza la nici o doza, singura problema fiind cresterea nivelului de prolactina.

Fiind un steroid puternic androgenic acesta vine si cu o serie de efecte negative: acnnee, caderea parului, cresterea parului nedorit sau calvitie. Toate aceste efecte secundare depind direct de doza administrata.

Cumpara Parabolan online

Steroizioriginali.com va ofera acest produs de la compania Balkan Pharmaceuticals. Produsul contine 100 mg de substanta activa pe ml, iar fiecare fiola are cod de verificare. Prin acest cod se poate afla daca produsul este original, verificandu-l pe site-ul oficial al producatorului. Pretul acestui steroid este unul ridicat, deoarece este cel mai puternic steroid injectabil.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Parabolan”