Paramed 76.5 (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate)

Cantitate: 1 ml

Concentratie: 76.5 mg/ml

Substanta: Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate

Producator: Deus Medical

25,00 lei 20,00 lei

Descriere

PARAMED 76.5 este numele de marcă pentru steroidul anabolic Trenbolon Hexahidrobenzilcarbonat, de obicei prescurtat ca Tren Hex sau Trenbolone Hex. Este o variantă esterificată cu acțiune mai lungă a steroidului anabolic Trenbolon. PARAMED 76.5 (Hexahidrobenzilcarbonat de trenbolon) are o natură androgenică extrem de puternică (de aproximativ 5 ori rezistența androgenă a testosteronului).

PARAMED 76.5 (Hexahidrobenzilcarbonat de trenbolon) este un steroid anabolic extrem de versatil. Sportivii și culturistii îl pot folosi în orice scop doresc. Este un steroid anabolic extrem de puternic, care nu necesită doze mari pentru a obține performanțe favorabile sau modificări ale fizicului. În mod impresionant, dar este de 5 ori mai mare decât puterea anabolică a testosteronului, făcându-l o alegere ideală pentru volum, creșterea puterii și / sau adaos de masă slabă.

CUM SE UTILIZEAZĂ:

Ciclul PARAMED 76.5 (Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate) este utilizat de persoanele care doresc să piardă grăsime și / sau să construiască mușchi. Doza pentru ciclul pentru începători este de obicei setată la 76,5 mg la fiecare două zile, durata totală a utilizării sale fiind de 12 săptămâni.

Ciclul avansat începe de obicei la 100 mg la fiecare două zile și se poate ajunge la o dozare de 100 mg în fiecare zi.

Pentru ciclul PARAMED 76.5 (Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate) în afara sezonului, acesta poate fi stivuit cu DIANAMED 10 (Methandienone) și TESTOMED E 250 (Testosteron Enanthate), precum și cu ANADROMED 50 (Oximetolona). În timpul fazei de tăiere, PARAMED 76.5 (Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate) poate fi perfect combinat cu TESTOMED P 100 (Testosteron Propionat) și oral, cum ar fi ANAVAMED 10 (Oxandrolon) și WINIMED 10 (Stanozolol).

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Paramed 76.5 (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate)”