Pregnyl 5000 U.I Organon

 

Cantitate: 20 pastile

Concentratie: 1 cutie de 5000 U.I

Substanta: Gonadotropina

Producator: Organon

70,00 lei

Descriere

Pregnyl contine gonatropina corionica umana, prescurtat HCG. Acest hormon este foarte important pentru reproducerea masculina si feminina. In organisim are acelasi efect ca si hormonul luteinizant LH, care este secretat la ambele sexe de glanda pituitara. LH impreuna cu un alt hormon numit foliculostimulant FSH, sunt necesari pentru dezvoltarea (ovulelor) la femei si pentru producerea spermei la barbati. Daca acesti hormoni sunt la niveluri scazute la barbati, poate aparea probleme de fertilitate.

Acest hormon se foloseste dupa terminarea ciclurilor de steroizi, deoarece are capacitatea de a stimula secretia hormonilor sexuali. Atunci cand se folosesc steroizi anabolizanti, productia naturala de testosteron este suprimata. Pentru a nu aparea efecte secundare, cum ar fi cele erectile. Hcg se poate folosi si in timpul ciclului pentru a nu suprima total productia de testoosteron. Aceasta metoda este recomandata mai ales in ciclurile pentru avansati unde dozele administrare sunt mari. Doza saptamanala recomandata este de 500. U.i pe saptamana.

Pregnyl se foloseste impreuna cu Tamoxifen pentru o terapie post ciclu eficienta. O schema de administrare trebuie sa arate in felul urmator:

Pregnyl 5000 U.i pe saptamana

Tamoxifen 20 mg/zi timp de 3 saptamani.

Aceasta terapie ar fi suficienta pentru recuperarea totala a productiei de testosteron. In acest fel se va pastra masa musculara si nu vor aparea efecte secundare erectile. Daca s-au folosit doze mari pentru o perioada destul de lunga, se poate face si o analiza de sange pentru verificarea nivelului de testosteron dupa terminarea terapiei post ciclu.

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pregnyl 5000 U.I Organon”