Primobol

Pret: 28 lei

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: metanolon enantat
Producator: Balkan Pharmaceuticals

30,00 lei

Descriere

Primobol contine substanta activa Metanolon Enantat. Este un steroid injectabil folosit de sportivii de perfomanta pentru definire si cresterea masei musculare de calitate. Nu este un steroid ce aduce cresteri rapide in masa, deoarece nu retine apa ca alte preparate. Ratingul anabolic este de 68%, iar cel androgenic de 6%. Deoarece progresele nu sunt rapide, ciclurile se fac lungi, iar masa musculara este pastrata aproape in totalitate la terminarea ciclului. Durata unui ciclu ar trebui sa fie de minim 12 saptamani, iar doza optima este de 400 mg/saptamana. Este recunoscut pentru faptul ca dezvolta masa musculara chiar si atunci cand aportul caloric este scazut. Culturistii il folosesc cel mai des in perioada de definire impreuna cu Masteron, acestia fiind doi steroizi foarte asemanatori.

Are efect direct asupra arderii grasimilor, datorita capacitatii de a se lega de receptorii androgeni.  Folosirea variantei injectabile este prefarata de sportivi, deoarece ajunge direct in sange fara a mai fi metabolizata in ficat.

Primobol functii

  •  reduce celule tumorale, poate fi folosit in cicluri pentru prevenirea ginecomastiei
  • contribuie direct la arderea grasimilor
  • intareste sistemul imunitar
  • dezvolta forta si ajuta la o refacere rapida dupa antrenamente

Primobol poate fi administrat atat de femei cat si de barbati, pentru sportive doza este 25-50 mg/zi, iar pentru barbati 200-800 mg/saptamana. In ciclurile de definire se asociaza cu Stanozolol, Trenbolon sau Masteron, iar in ciclurile de masa cu Danabol, Testosteron cipionat sau Anapolon. Nu retine apa, nu se aromatizeaza si nu afecteaza puternic productia proprie de testosteron. Cand se folosesc produse anabolizante, nivelul colesterolului rau creste, iar pentru a evita acest efect, este indicata suplimentarea cu acizi grasi omega 3. Efecte secundare precum acneea severa, ten uleios si caderea parului sunt foarte rare. Pentru cei predispusi la calvitie adaugarea de finasterid este foarte utila. Pentru ficat este considerat un steroid sigur, neinfluentand functionarea normala. Desi nu afecteaza puternic productia de testosteron, la terminarea ciclului se poate folosit de Tamoximed si Clomed.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Primobol”