Primobolan Sterling

Pret: 200 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: metanolon acetat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

200,00 lei

Descriere

Primobolan Sterling (metenolona) este un steroid injectabil extrem de popular in intreaga lume. Acesta se foloseste pentru cresterea masei musculare de calitate si arderea grasimilor. Se poate folosi in cicluri bulk sau pentru taiere avand rezultate foarte bune. Are atasat esterul enantat ceea ce face ca eliberarea substantei in sange sa fie lenta. A fost conceput cu scopul de a trata copiii subponderali si copiii nascuti prematur, din acest motiv si efectele secundare sunt slabe.

In randul culturistilor a devenit foarte popular pentru ca actioneaza in 3 moduri: creste masa musculara si forta, arde grasimile si impiedica catabolismul (arderea masei musculare pentru energie).

Este printre putinii steroizi anabolizanti ce pot fi folositi de catre femei fara a aparea efecte secundare.

Primobolan Sterling actiune si functii:

Metenolona are trasaturi comune cu majoritatea steroizilor anabolizanti.

Functii Primobolan:

  •  sinteza proteica imbunatatita
  • cresterea numarului de globule rosii
  • creste dramatic nivelul azotului in muschi – recuperare si rezistenta musculara imbunatatite si un mediu anabolic foarte crescut
  • datorita legaturii de receptorii androgeni contribuie direct la arderea grasimilor
  • in comparatie cu alti steroizi Primo intareste sistemul imunitar

Din punct de vedere al efectelor secundare este un steroid foarte sigur, rare sunt cazurile in care apar efecte secundare. De obicei acestea apar la persoanele predispuse si nu la persoanele sanatoase. Aceasta siguranta se pastreaza doar in cazul in care se respecta dozele recomandate si durata unui ciclu.

Administrare Primobolan Sterling

Doza recomandata este de 400 -600 mg pe saptamana. Durata unui ciclu ideala este cuprinsa intre 8-12 saptamani. Se administreaza de obicei impreuna cu Trenbolon, Masteron sau Propionat. Aceste cicluri combinate aducand castiguri de masa musculara de calitate si in acelasi timp arderea grasimilor.

Desi nu inhiba productia naturala de testosteron la fel ca ceilalti steroizi, se recomanda totusi la finalul ciclului administrarea de Clomid sau Tamoxifen. Inceperea terapiei post ciclu se face la 2 saptamani de la utima injecatie, atunci cand nivelul de metenolona ajunge la minim.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Primobolan Sterling”