Primobolan Sterling

Pret: 200 lei

Cantitate: 40 pastile

Concentratie: 25 mg

Substanta: Metanolon Acetat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

200,00 lei

Descriere

Primobolan un steroid extrem de apreciat de toti culturistii profesionisti, pentru multiplele efecte pozitive pe care le are. Este un steroid anabolizant folosit atat pentru definire cat si pentru cresterea masei musculare line. Se foloseste in cicluri lungi de aproximativ 12-16 saptamani. Nu retine apa si nici nu se aromatizeaza, fiind sigur din aceste puncte de vedere. Contribuie si la arderea grasimilor, ceea ce il face eficient in perioade precompetitionala. Are capacitatea de a dezvolta masa musculara chiar si atunci cand exista un deficit caloric. Este singurul steroid ce intareste sistemul imunitar, pe cand ceilalati steroizi il slabesc.

Primobolan are capacitatea de a creste sinteza proteica, retentia de azot din muschi, cresterea numarului de globule rosii si scaderea hormonilor glucocorticoizi. Actioneaza puternic impotriva hormonilor glucocorticoizi, lucru foarte benefic deoarece acestia sunt hormonii eliberati in situatii de stres, ce distrug masa musculara. Actioneaza in mod direct asupra arderii grasimilor, si nu doar prin cresterea metabolismului. Are un efect asemanator cu Masteronul, putand fi folositi impreuna, cu rezultate exceptionale.

Primobolan administrare

Doza normala este de 200-600 mg/saptamana, unii sportivi folosind chiar 1000 mg/saptamana. Pentru cei ce se feresc de efecte secundare il pot asocia cu Oxandrolon, in acest fel folosesc intr-un ciclu cei mai siguri steroizi. Din cauza ca nu retine apa si nici grasime, din contra contribuind la arderea ei, un ciclu trebuie sa fie destul de lung de aproximativ 12 saptamani. Suprima productia de testosteron natural, de aceea este necesara administrarea de Pregnyl, Clomid sau Tamoxifen la terminarea ciclului. Nu este considerat toxic pentru ficat, folosirea unui hepatoprotector fiind inutila. Se recomanda folosirea de grasimi sanatoase Omega3, pentru a mentine nivelul de colesterol rau in limitele normale. Oxandrolon Sterling este un produs original, cu cod de verificare pe fiecare fiola.

La fel ca si Oxandrolon, fiind cele mai sigure produse, si pretul este unul pe masura

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Primobolan Sterling”