Primobolan

Pret: 20 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: metanolon enantat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

20,00 lei

Descriere

Primobolan este un steroid anabolizant foarte sigur din punct de vedere al efectelor secundare. Primobolan injectabil are atasat esterul enantat, ceea ce face ca asimilarea sa fie lenta. Contine substanta activa metenolone enantat, substanta creata in 1962 de compania farmaceutica Schering. Primobolan este considerat unul dintre cei mai siguri steroizi, fiind folosit in cazurile medicale pentru copii si femei. Este foarte bine cunoscut faptul ca este steroidul preferat al lui Arnold Schwarzenegger, el afirmand faptul ca folosea pana la 1000mg de Primobolan pe saptamana.

Desi exista pe piata o multime de variante fake al acestui produs, pe steroizioriginali.com veti gasi doar produse originale, cu coduri de verificare. Este foarte important sa achizitionati doar steroizi originali, deoarece unele produse pot contine substante mult mai ieftine decat substanta ce ati cumparat-o.

Pentru sportivele de fitness Primobolan si Anavar sunt substantele ce pot fi folosite in siguranta. Aceste doua substante nu produc riscul de virilizare, acesta fiind cel mai neplacut efect secundar pentru o femeie.

Primobolan functii, dozaj si efecte secundare

In urma unui ciclu cu Primobolan, se va castiga masa musculara lina, ce se va mentine la sfarsitul ciclului. Contribuie la intarirea sistemului imunitar si la arderea grasimilor. Influenteaza si cresterea fortei lucru benefic atunci cand se doreste cresterea in volum a muschilor. Ceea ce este foarte important la metanolon enantat este faptul ca mentine masa musculara atunci cand exista un deficit caloric. Este singurul steroid care reuseste sa dezvolte masa chiar si atunci cand nu se urmeaza cea mai buna dieta pentru acest scop.

Se recomanda sa se foloseasca 200-600mg/saptamana, dar in cicluri lungi de 12-16 saptamani. Rezultatele vor fii multumitoare chiar si pentru cei mai pretentiosi sportivi. Efectele secundare aproape ca nu exista la acest steroid, decat foarte rar poate apareaten uleios, acnee sau o mica crestere a colesterolului rau. Nu inhiba productia proprie de testosteron.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Primobolan”