Provimed

Pret: 85 lei

Cantitate: 20 pastile

Concentratie: 50 mg/pastila

Substanta: Mesterolone

Producator: Balkan Pharmaceutica

85,00 lei

Descriere

Provimed contine substanta activa mesterolone, este cel vechi steroid anabolizant, fiind prima data sintetizat in anul 1934. Este asemanator cu Oxandrolon si Winstrol, dar in acelasi timp fiind unic ca actiune. Nu este folosit de culturisti in perioada de acumulare de masa, desi contribuie si la dezvoltarea masei musculare. Provimed contribuie la producerea de testosteron propriu, fiind foarte util in perioadele post ciclu.

Provimed functii si actiune:

Mesterolone este un steroid anabolizant androgenic derivat din dihodrotestosteron. Ratinul androgenic se situeaza intre 30-40, iar cel anabolic intre 100-150. Desi are un rating anabolic crescut, efectele anabolice nu sunt foarte pronuntate, efectul fiind asemanator Halotestinului. Este cel mai puternic preparat anabolizant ce se leaga de hormonul SHGB, acest hormon fiind responsabil in mod direct de nivelul de testosteron liber din sange.

Actioneaza si impotriva estrogenului, legandu-se de enzima aromataza, oferind protectie impotriva efectelor secundare estrogenice. Are o afinitate crescuta de a se lega de receptorii androgeni, ceea ce va promova functionalitatea altor steroizi. Are o actiune puternica asupra productiei de sperma, crescand in acelasi timp si calitatea ei. Nu este un steroid de baza intr-un ciclu, ci se foloseste impreuna cu alte preparate. Cel mai bun moment pentru a folosi Provimed este in perioada de definire, dand un aspect dur al muschilor, efectul fiind asemanator Masteronului. Datorita legarii puternice de receptorul androgen, arderea grasimilor se va face intr-un mod mult mai eficient. Datorita efectului anti-estrogen pe care il are, retentia de apa nu va reprezenta o problema. In ciclurile de definire cand cantitatea de testosteron este scazuta, provironul este un mare ajutor prin stimularea producerii proprii de testosteron. Din punct de vedere al efectelor negative, este unul dintre cei mai siguri steroizi anabolizanti orali.

Administrarea Provironului se face zilnic, iar doza normala este de 50-75mg/zi. Sportivii de perfomanta folosesc 100-150 mg/zi, considerand ca doza cea mai eficienta este de 100 mg/zi. Durata unui ciclu este cuprinsa intre 8-12 saptamani.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Provimed”