Proviron Hilma

Cantitate: 50 tablete

Concentratie: 25 mg/tableta

Substanta: Mesterolone

105,00 lei

Descriere

Proviron Hilma contine substanta activa Mesterolon. Mesterolon este unul dintre cei mai vechi steroizi anabolici androgenici, a aparut pentru prima data in 1934, produs de firma farmaceutica Schering.

Este un steroid similar cu Masteron (Drostanolon) Anavar (Oxandrolon) si Winstrol (Stanzolol0l). Diferenta consta in faptul ca nu contribuie la acumularea de masa musculara ci doar la definire.

Are patru trasaturi principale care ii definesc modul de actiune. Prima trasatura este de a se lega de SHBG, acest hormon va creste nivelul testosteronului liber. Un alt aspect foarte important este ca impiedica aromatizarea testosteronului legandu-se de enzima aromataza. Prin legarea de enzima aromataza Proviron va proteja organismul in totalitate de efectele secundare estrogenice.

Protejarea organismului de efectele secundare estrogenice nu este asa crescuta ca in cazul folosirii inhibitorilor de aromataza, dar efectul va fi mai mult decat multumitor. Daca ciclul nu este unul foarte puternic este posibil sa fie suficienta folosirea doar a Provironului.

Mesterolon are o puternica capacitate foarte mare de a se lega de receptorii androgeni. Va imbunatati considerabil efectul altor steroizi si va influenta arderea grasimilor prin lipoliza directa.

Este considerat un medicament pentru probleme de feritilitate. Cu o suprimare minima a gonadotropinelor si cu o androgenitate extrem de crescuta, acestea vor duce la o la productia unei cantitati mari de sperma, androgenii fiind responsabili de cantitatea de sperma. Nu se imbunatateste doar cantitatea spermei ci si calitatea ei. In acest fel va creste si fertilitatea.

Administrare Proviron Hilma

Doza recomandata este cuprinsa intre 50-150 mg/zi. Administrarea cea mai eficienta este de 100 mg/zi in 2 reprize a cate 50 mg.

Durata unui ciclu trebuie sa dureze aproximativ 8-12 saptamani. Aproximativ 6 saptamani in timpul ciclului si 6 saptamani ca terapie post ciclu.

In fazele de definire se asociaza cel mai bine cu Anavar, Masteron sau Winstrol, dar si cu Primobolan. Va creste foarte mult efectul acestor steroizi, rezultand muschi mult mai bine definiti.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Proviron Hilma”