Somatropin 100 UI( Hormon de crestere)

Pret: 1.040 lei

Cantitate: 1 cutie cu 10 fiole de 10 UI

Concentratie: 100 IU

Substanta: HGH

1.040,00 lei

Descriere

Somatropin este cel mai cumparat hormon de crestere, atat de barbati cat si de femei. Acest hormon transforma efectiv corpul vazand rezultate de la o zi la alta. Cele mai evidente efecte sunt arderea grasimilor, si dezvoltarea masei musculare line. Utilizarea HGH-ului se face pe o perioada lunga de timp, efectele nefiind imediate, dar sunt rezultate ce se mentin si dupa terminarea ciclului. Datorita efectelor secundare putine pe care le are, in timp a ajuns cea mai folosita peptida.

Somatropin actiune si dozaj

HGH (somatropin) este un hormon peptidic format din proteine, sintetizat in mod natural in organism de epifiza. Rolul acestuia este de a contribui la cresterea si recuperarea celulelor musculare. Actioneaza direct asupra grasimilor, fiind un ajutor pentru persoanele ce doresc sa slabeasca. Femeile il folosesc si pentru efectul anti-ageing, doza eficienta pentru incetinirea imbatranirii fiind de 2 u.i/zi. Actioneaza si prin cresterea nivelului de IGF-1 (factor de crestere insulinostimulator), un hormon extrem de anabolizant. Cel mai ridicat nivel de IGF-1 va fi la 20 de ore de la administrarea hormonului de crestere.

Arderea grasimilor cu Somatropin, se datoreaza faptului ca favorizeaza celulele sa foloseasca grasimea in locul carbohidratilor. Multa lume isi pune intrebarea cat de anabolic poate fi Somtropin. Intr-un studiu facut pe sportivi de perfomanta a reieste ca acestia era intr-o stare anabolica chiar si atunci cand erau in repaus. Cu alte cuvinte chiar si atunci cand nu stai, hormonului de crestere dezvolta masa musculara.

Administrarea hormonului de crestere

Durata unui ciclu in care se urmareste dezvoltarea masei cu musculare, cu ajutorul hormonului de crestere, este de minim 12 saptamani. Se poate folosi si pe perioade scurte de 6 saptamani atunci cand se doreste arderea grasimilor. Doza potrivita se calculeaza in functie de greutatea corporala si anume 0.028 u.i/kilogram corp. De exemplu o persoana ce cantareste 90 de kilograme, va avea nevoie de 5u.i/zi, impartit in doua reprize a cae 2.5u.i/administrare.

Motivul pentru care este recomandat sa se foloseasca de doua ori pe zi, este ca are o perioada de injumatatire de 30 de minute. Administrarea hormonului de crestere este recomand sa fie facuta zilnic. Un exemplu de ciclu populareste HGH+Primobolan+Oxandrolon. Acest ciclu are un pret ridicat, pentru este compus din steroizii cu cele mai putine efecte secundare si care au scop de a dezvolta masa musculara si in acelasi timp sa arda grasimile.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Somatropin 100 UI( Hormon de crestere)”