Stanozolol Depot (Winstrol)

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 50 mg/ml

Substanta: Stanozolol

Producator: Hilma Biocare

20,00 lei

Descriere

Stanozolol Depot (Winstrol) este un produs injectabil care este adesea folosit de culturisti într-un ciclu de steroizi atat pentru definire cat si pentru masa. Substanța activă a acestui medicament este Stanozolol. Winstrol original este produs de marca de renume mondial Hilma Biocare. Ambalajul acestui produs include flacon de 10 ml (50 mg/ml).

Sportivii profesioniști preferă Winstrol pentru proprietățile sale eficiente asupra cresterii masei musculare si definirii. Dozajul și durata admnistrarii sunt foarte importante ca sa mentinem efectele secundare la minim. Pentru a evita efectele secundare ale steroizilor anabolizanți, se recomandă utilizarea terapiei post-ciclice (PCT).

De regulă, cu utilizarea corectă a acestui produs de la Hilma Biocare, nu apar efecte negative. Dar este important să ne amintim că, înainte de a începe să utilizați Winstrol, trebuie verificata starea de sanatate.

Doza recomandata este de 50 mg pe zi. Durata unui ciclu poate fi de pana la 10 saptamani. Se poate folosi atat in perioada de definire cat si in perioada de masa musculara de calitate.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stanozolol Depot (Winstrol)”