Stanozolol Hilma Biocare

Pret: 100 lei

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10mg/pastila

Substanta: Stanozolol

110,00 lei 100,00 lei

Descriere

Stanozolol Hilma Biocare mai este cunoscut si sub denumirea de Winstrol sau Winny. Este un steroid sub forma de pastile extrem de eficient si rapid. Se foloseste indeosebi in perioada precompetitionala atunci cand se urmareste definirea musculara. Are un efect anabolic satisfactor, masa musculara obtinuta fiind de o foarte buna calitate. Se regaseste in ciclurile sportivilor din diferite ramuri sportive, ciclism, atletism, culturism si lupte. Motivul pentru care este asa de popular este ca in timpul ciclului se va dezvolta masa musculara fara grasime, forta si arderea grasimilor.

Poate fi folosit atat de femei cat si de barbati, acesta fiind un steroid destul de bland. Efectele sale secundare depinde foarte mult de doza folosita si timpul de administrare. Cele mai intalnite efecte secundare sunt: acnee, cresterea parului, cresterea colesterolului rau, si toxicitate asupra ficatului crescuta. Se poate folosi pentru prevenite Proscar, supliment Omega 3 si Liv-52. Nu inhiba productia naturala de testosteron, ceea ce inseamna ca la sfarsitul unui ciclu nu este obligatorie terapia post ciclu.

Cele mai bune rezultate e obtin atunci cat se urmeaza o dieta hipocalorica si se ajunge la un procent de grasime mai scazut de 10%. Atunci se va observa o densitate, duritate, vascularizare mult mai buna ca inainte. Se poate asocia cu toate tipurile de steroizi injectabili, de evitat asocierea cu steroizi orali, efectul toxic asupra ficatului fiind prea mare.

Administrare Stanozolol Hilma Biocare

Doza zilnica recomanda trebuie sa fie cuprinsa intre 20-50 mg/zi. Nu se recomanda depasirea acestei doze, pentru a putea feri organismul de efecte secundare. Un alt aspect la fel de important este durata ciclului care trebuie sa nu depaseasca 6 saptamani.

Femeile pot folosit si ele acest steroid, diferenta constant in folosirea unei doze mult mai mici. Cea mai uzuala doza este de 5 mg/zi, pe o durata de maxim 5 saptamani. Este obligatoriu pentru o femeie daca doreste sa evite efecte secundare cum ar fi virilizarea sa nu depaseasca aceasta doza.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stanozolol Hilma Biocare”