Stanozolol Sterling

Pret: 90 lei

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Stanozolol

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

90,00 lei

Descriere

Stanozolol Sterling mai este cunoscut si sub numele de Winstrol, sub forma de pastile, de 10mg pastila. Este utilizat de de foarte multi ani de sportivii de perfomanta, fiind unul dintre cele mai populare preparate. Actiunea lui principala este de a arde grasimea si de a dezvolta masa musculara lina. Stimuleaza si cresterea fortei, multi halterofili folosindu-l datorita faptului ca nu retine apa. Fiind un steroid oral poate deveni toxic pentru ficat, folosirea unui hepatoprotector fiin necesara. Nu se aromatizeaza si efectele secundare androgenice sunt mai scazute decat in cazul preparatelor pe baza de testosteron. Folosirea grasimilor sanatoase concomitent cu Stanozolol, ajuta la mentinerea valorilor normale a colesterolului bun.

Stanozolol Sterling administrare

Administrarea winstrolului se face de doua ori pe zi, pentru a mentine un nivel constant in sange.  Doza optima este de 20-50 mg/zi, iar durata unui ciclu nu trebuie sa depaseasca 6 saptamani. Se poate asocia cu steroizi pentru definire sau pentru masa, avand rezultate foarte bune. Are capacitatea de a scadea nivelul de SHBG, chiar din primele zile si cu o doza mica. SHBG este un hormon ce blocheaza testosteronul liber din sange, iar cand acest hormon este scazut rezultatele anabolice cresc.  Alte efecte pozitive sunt: cresterea sintezei proteice, cresterea retentie de azot si cresterea numarului de globule rosii. Actioneaza si aspura horomonilor glucocorticoizi, dar intr-0 masura mai mica decat alte produse. Hormonii glucocorticoizi sunt hormonii secretati in perioada de stres, responsabili de distrugerea masei musculare.

Cele mai bune rezultate se obtin atunci cand se foloseste impreuna cu Oxandrolon  sau Primobolan. Va rezulta o masa musculara lina, fara grasime si fara retentie de apa. Un astfel de ciclu are un pret ridicat, din cauza ca sunt cei mai siguri steroizi din punct de vedere al efectelor secundare. Stanzolol Sterling este un preparat 100% original, avand cod de verificare, ceea ce ii garanteaza autenticitatea.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stanozolol Sterling”