Strombafort 50 mg

Pret: 170 lei

Cantitate: 60 pastile

Concentratie: 50 mg/pastila

Substanta: Stanozolol

Producator: Balkan Pharmaceuticals

170,00 lei

Descriere

Strombafort 50 mg contine cea mai mare concentratie de stanozolol, un steroid anabolizant sub forma de pastile. Face parte din categoria steroizilor vechi, fiind sintetizat pentru prima data in 1950 de Wintrop Laboraties. Este folosit atat de culturisti cat si de atleti. Este mai mult cunoscut ca Winstrol, aceasta fiind prima denumire comerciala pentru stanozolol. Dincolo de imbunatirea performantei fizice, strombafort  este folosit cu succes in tratarea diferitelor afectiuni, cum ar fi osteoporoza si obezitatea.

Actiune Strombafort 50 mg

Stanozolol este un steroid anabolic androgenic, derivat din dihidrotestosteron. Datorita modificarilor structurale aduse DHT-ului, a rezultat un steroid cu o androgenitate mai scazuta si cu un efect anabolic mai crescut. Strombafort are un raiting anabolic de 320, si androgenic de doar 20. Ceea ce inseamna ca este un steroid extrem de eficient. Chiar si la doze mici s-a demonstrat ca scade nivelul SHBG-ului cu pana la 50%. Atunci cand este scazut acest hormon, testosteronul liber din sange creste. In cazul strombafortului retentia de apa nu reprezinta o problema, el contribuind la eliminarea ei, la fel ca si in cazul grasimii nedorite.

Alte efecte pe care le are sunt cresterea sintezei proteice, retentia de azot in muschi si cresterea numarului de celule rosii. In acest fel el contribuie la dezvoltarea fortei, a masei musculare si a rezistentei la efort.

Cicluri, doza si perioada de administrare

Strombafort nu este indicat sa fie folosit impreuna cu alti steroizi orali, efectul toxic asupra ficatului fiind prea mare. Se poate adauga ciclului cu stanozolol Trenbolon, Primobolan, Masteron, Testosteron Propionat, atunci cand se urmareste calitatea si definirea. Nu se foloseste in perioada de masa, el fiind mai mult un steroid de striere.

Doza optima este de 20-50 mg/zi, iar durata unui ciclu fiind de 6 saptamani. Influenteaza in mod negativ productia proprie de testosteron, dupa terminarea ciclului se recomanda PCT. Pentru protectia ficatului se poate folosi Liv-52 sau Silimarina, produse ce se gasesc in farmacii.

Strombafort 50 mg de vanzare online

In magazinul nostru online, puteti gasi acest produs de la Balkan Pharmaceuticals, la un pret foarte accesibil. Este un produs farmaceutic 100% original, fiecare blister avand cod de verificare.

 

 

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Strombafort 50 mg”