Strombafort

Pret: 90 lei

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Stanozolol

Producator: Balkan Pharmaceuticals

100,00 lei 90,00 lei

Descriere

Strombafort contine substanta activa stanozolol. Mai este cunoscut si sub denumirea de Winstrol. Este un steroid anabolizant sub forma de pastile, folosit de sportivi atunci cand doresc definire si crestere musculara de calitate. A fost sintetizat prima data in 1950, iar de atunci este unul dintre cele mai folosite substante.

Strombafort, functii si actiune

Stanozolol este un derivat al dihidrotestosteronului. Datorita modificarilor chimice, a rezultat un steroid cu o androgenitate scazuta, si cu un efect anabolic destul de ridicat. Actioneaza si asupra SHBG-ului, scazandu-l, iar acest lucru contribuie la o crestere a testosteronului liber in sange. Chiar si cu o doza mica de strombafort, s-au inregistrat scaderi ale SHBG-ului cu 50%. Este folosit atat in ciclurile de definire, cat si in perioadele de masa musculara. Castigurile obtinute sunt fara grasime si fara retentie de apa, acesta fiind un motiv pentru care este atat de des utilizat.

Actioneaza prin cresterea sintezei proteice, retentiei de nitrogen si a celulelor rosii. In acelasi timp scade nivelul hormonilor corticosteroizi, ceea ce impiedica pierderea masei musculare in timpul dietei. Pentru cele mai bune rezultate o dieta hiperproteica este indicata, cu un continut mediu de carbohidrati si scazut de grasimi.

Cicluri, doza si perioada de administrare

Se poate asocia cu toti steroizii injectabili, fiind eficient atat in perioada de definire cat si in perioada de acumulare. Un exemplu de ciclu: strombafort 30 mg/zi + testosteron 400 mg/saptamana + masteron 300 mg/saptamana. Doza optima este de 20-50 mg/zi, iar durata unui ciclui trebuie sa fie de aproximativ 6 saptamani. Nu se aromatizeaza la nici o doza, ginecomastia nu are cum sa apara. Deoarece este un steroid oral el se metabolizeaza in ficat, iar pentru protectie se poate folosi Liv-52 sau Silimarina, produse ce se gasesc in toate farmaciile. Influenteaza productia proprie de testosteron, dar cu ajutorul unui produs ca Tamoximed sau Provimed, nivelul revine la normal.

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Strombafort”