Strombaject Aqua

Pret: 20 lei

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 50 mg/ml

Substanta: Stanozolol

Producator: Balkan Pharmaceuticals

20,00 lei

Descriere

Strombaject Aqua este un steroid injectabil, cunoscut si sub denumirea de Winstrol, ce contine substanta activa Stanozolol. Este folosit atat de culturistii profesionisti cat si de sportivii din atletism si ciclism. In cazurile medicale este folosit pentru pacientii ce pierd masa musculara, si pentru cei ce sufera de osteoporoza. Se mai foloseste cu succes in tratarea obezitatii si pentru copiii ce au probleme cu cresterea in inaltime.

Strombaject Aqua functii si actiune:

Stanozolol este un steroid androgen anabolic derivat din DHT (dihidrotestosteron), modificat la nivel molecular pentru a avea un efect anabolic crescut, si scazut androgenic. Ratingul anabolic este de 320, iar cel androgenic de 20. Avand in vedere acest rating, strombaject aqua este un steroid anabolic extrem de eficient. Are o multe de efecte pozitive printre care se numara si capacitatea de a scadea nivelul de SHBG. Atunci cand nivelul de SHBG este scazut, nivelul de testostosteron liber creste. In doar cateva zile de utilizare s-a constatat ca reduce cu 50% nivelul de SHBG. Stanzolol imbunatateste sinteza proteica, creste retentia de azot din muschi, creste numarul de celule rosii si blocheaza hormonii glucocorticoizi. Varianta injectabila este mai indicata decat cea orala, fiind considerata mai puternica si mai putin toxica pentru ficat. Efecte secundare de tip estrogenic nu manifesta, ci sunt posibile unele efecte secundare androgenice. Suprima productia proprie de testosteron, de aceea este indicat sa se foloseasca o terapie post ciclu.

Doza optima este de 50-1oomg la  2 zile. Durata unui ciclu poate fi destul de lunga, chiar de 10-12 saptamani. Se asociaza aproape cu toti steroizii foarte bine, dar in special cu cei de definire. In perioada precompetitionala culturistii profesionisti asociaza Strombaject aqua cu Testosteron Propionat, Masteron sau Trenbolon Acetat. Pentru o ardere mai rapida a grasimilor se poate adauga ciclului si Clenbuterol, arderea grasimilor fiind mult mai eficienta.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Strombaject Aqua”