Sustamed Balkan

Pret: 16 lei

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: testosteron propionat, fenilpropionat, izocaproat, decanoat.

Producator: Balkan Pharmaceuticals

16,00 lei

Descriere

Sustamed este un mix format din patru esteri de testosteron. Este creat in asa fel incat primii esteri sa actioneza inca din primele zile de la adiministrare, iar ceilalti doi in decurs de doua saptamani. Mai este cunoscut si sub denumirea de Sustanon 250, acesta fiind primul produs creat in aceasta formula de patru esteri. De putin timp, noua denumirea a Sustamedului este Sustandrol.

Sustamed Balkan functii:

Este un hormon pe baza de testosteron, dar avand acelasi efect ca testosteronul propriu. Se administreaza in cazurile medicale persoanelor ce sufera de un deficit de testosteron. Sportivii il folosesc in doze mai mari, pentru dezvoltarea masei musculare, a fortei si a recuperarii dupa efort. Efectele sale sunt: cresterea sintezei proteice, retentie crescuta de nitrogen, cresterea numarului de celule rosii si a nivelului de IGF-1 din sange.

Un alt efect pe care il are Sustamed este ca inhiba hormonii glucocorticoizi. Hormonii glucocorticoizi mai sunt numiti si hormoni de stres, avand un rol total opus fata de steroizii anabolizanti. Acestia distrug tesutul muscular, si favorizeaza stocarea grasimilor, cel mai cunoscut fiind cortizolul.

Doza optima si timpul de administrare

Pentru a avea cele mai bune rezultate este indicat sa se foloseasca in cicluri de aproximativ 12 saptamani. Doza optima este de 250-1000 mg/ saptamana. Este indicat sa se inceapa cu o doza mica si anume 250 mg/saptamana, iar cresterea dozei sa fie facuta in functie de rezultatele obtinuta. Pentru a evita efectele secundare, durata ciclului si doza de administrare nu trebuie sa fie depasite. Efectele secundare ce pot aparea in timpul unui ciclu cu Sustamed sunt: acnee, cresterea parului nedorit, ginecomastie si cresterea nivelului de colesterol rau in sange.

Ciclurile cu Sustanon pot fi facute simple, cat si complexe impreuna cu alti steroizi orali sau injectabili. Majoritatea sportivilor de performanta folosesc Sustamed + Nandrolona D + Danabol, atunci cand urmaresc acumularea de masa.

Cumpara Sustamed Balkan online

Cea mai simpla si rapida metoda de a procura acest steroid, este de al cumpara online. Pe langa faptul ca pretul este unul foarte accesibil, se poate intra in posesia lui in 24-48 ore de la plasarea comenzii. Pentru cei ce sunt sceptici in privinta autenticitatii produselor, Sustamed Balkan vine cu cod de verificare. In acest fel puteti fi siguri ca produsul este original.

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sustamed Balkan”