Tamoxifen Citrate, Nolvadex

Pret: 70 lei

Cantitate: 60 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Tamoxifen Citrate

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

70,00 lei

Descriere

Tamoxifen Citrate este cel mai cunoscut si folosit anti-estrogen din lume. Se foloseste atat pentru prevenirea ginecomastiei cat si pentru terapia post ciclu (PCT). Indiferent de steroizii folositi sau de doze, tamoxifen citrate isi va face treaba cu siguranta foarte bine. Tamoxifen citrate/Nolvadex este un anti-estrogen din clasa SERM, fiind unul dintre cei mai bine tolerati din clasa lui.

Ginecomastia este cel mai urat efect secundar posibil ce poate aparea in urma consumului de steroizi anabolizanti androgeni. Pentru cei ce nu stiu ce ii ginecomastia, aceasta este marimea in volum a tesutului glandural. Se formeaza in urma consumului de steroizi ce se aromatizeaza, provocand o creste a nivelului de estrogen, iar in acest fel apare cresterea sanilor la barbati.

Pentru a evita acest efect secundar folosirea de Tamoxifen citrate in timpul ciclului este absolut necesara, impiedicand legarea estrogenului de receptori. Doza normala este de 10mg/zi pentru majoritatea utilizatorilor de androgeni. Uneori cei predispusi la ginecomastie au nevoie de 20 mg/zi pentru a impiedica aromatizarea testosteronului. Puteti gasi si varianta de la Balkan aici.

Tamoxifen citrate in terapiile post ciclu

Majoritatea culturistilor il folosesc in perioada de recuperare, deoarece contribuie foarte mult la restabilirea nivelului normal de testosteron propriu din sange. Nu exista steroid pastile sau injectabil ce sa nu suprime productia naturala de testo, de aceea este necesar dupa orice ciclu sa se foloseasca Tamoxifen citrate. Acest proces are loc prin stimularea hormonilor luteinizatori (LH) din hipofiza.

Cei mai multi cred ca productia de testosteron are loc in testicule, ceea ce nu este adevarat. Pentru a incepe productia de testosteron trebuie eliberate cantitati mari de (LH). Abia dupa ce sunt eliberati hormonii luteinizatori se va transimte un semnal testiculelor sa produca mai mult trstosteron. Pentru o recuperare totala este nevoie sa fie administrat tamoxifen pe o perioada de 4-5 saptamani. Dupa aceasta perioada corpul va fi recuperat total. Atunci cand se foloseste in timpul ciclului pentru prevenirea aromatizarii, se foloseste pe intreaga perioada a ciclului.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tamoxifen Citrate, Nolvadex”