Tamoximed

Pret: 20 lei

Cantitate: 20 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Tamoxifen Citrat

Producator: Balkan Pharmaceuticals

20,00 lei

Descriere

Tamoximed contine substanta activa Tamoxifen Citrate, este un modulator selectiv al receptorului de estrogen (Serm). A fost creat de compania farmaceutica ICI in anul 1961. Se comercialeaza sub multe denumiri, cea mai cunoscuta fiind Nolvadex. Este considerat un anti-estrogenic, el fiind de fapt un antagonist si un agonist. Ceea ce inseamna ca poate actiona atat ca un anti-estrogen, cat si ca un estrogen. Culturistii il folosesc in ciclurile cu steroizi ce se aromatizeaza, pentru a se feri de efectele secundare estrogenice.  Este folosit de asemenea si in terapiile post ciclu (PCT), datorita faptului ca contribuie la refacerea productiei proprii de testosteron.

Tamoximed functii si actiune:

Tamoximed este un SERM cu actiune antagonista si agonista, in raport cu hormonul estrogen. Este un anti-estrogen datorita faptului ca se leaga de receptorii de estrogen din tesutul mamar. Acest lucru fiind foarte util deoarece ginecomastia apare in urma unui nivel ridicat de estrogen. S-a demonstrat ca actioneaza si asupra colesterolului rau, lucru foarte benefic deoarece majoritatea steroizilor cresc nivelul de colesterol rau. Tamoxifen citrate stimuleaza hipofiza sa produca hormon luteinizant si hormon de stimulare a foliculelor, acestea fiind gonatropinele fara de care nu exista productie de testosteron.

Poate avea si efecte secundare, dar este uluiul dintre cele mai usor de tolerat anti-estrogenice de pe piata. Cele mai des intalnite efecte secundare sunt bufuri, stomac deranjat si dureri de cap. De obicei aceste efecte secundare apar la femei, la barbati fiind mai rare.

Doza optima este de 20-40 mg/zi, iar durata de administrare este de 4-6 saptamani. De obicei se asociaza cu Provimed sau Pregnyl (HCG) in terapiile post ciclu. Produsul de la Balkan Pharmaceuticals este un produs farmaceutic 100% original. Fiecare blister are cod de verificare pe site-ul producatorului, ceea ce garanteaza autenticitatea produsului. Ca pret este un preparat ieftin, accesibil, si din acest motiv a ajuns unul dintre cei mai folosite produse pentru revenire.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tamoximed”