Test Cipionat, Testosteron Cipionat Sterling

Pret: 14 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 200 mg/ml

Substanta: testosteron cipionat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

14,00 lei

Descriere

Test Cipionat este un preparat folosit din sportivi pentru dezvoltarea masei musculare si a fortei. Se foloseste in special in perioada de masa, avand in vedere ca retine apa, aspect nu tocmai placut cand se urmareste definirea. Are atat efecte anabolice cat si androgenice, avand rating de 100 la ambele. Este versiunea Americana pentru Testosteronul enantat, diferenta intre ele nefiind mare ca efect. Are acelasi efect cu principalul hormon masculin si anume testosteronul. Acest hormon fiind responsabil de viata sexuala, fertilitate, dezvoltarea masei musculare si a arderii grasimilor. Atat timp cat se foloseste o doza potrivita, testosteronul cipionat poate imbunatati aceste aspecte ale vietii.

Test Cipionat efecte, functii si administrare

Cipionatul este un excelent promotor al masei musculare si al rezistentei. Creste retentia de azot in muschi lucru foarte benefic, avand in vedere ca muschii sunt formati din 16% azot. Nivelul de IGF-1 creste si el, acesta fiind un hormon extrem de anabolic. Inhiba hormonii glucocorticoizi si creste numarul de globule rosii. Se asocia cu Nandrolona, Boldenon, Anapolon pentru masa, iar pentru o masa de calitate cu Trenbolon Acetat, Strombafort sau Masteron. Doza optima este de 250-750 mg/saptamana. Durata unui ciclu nu trebuie sa depaseasca 12 saptamani. Inhiba productia proprie de testosteron, fiind necesara la terminarea ciclului folosirea de Pregnyl. Administrarile injectiilor pot fi facute rar, testosteronul cipionat asimilandu-se lent pe o perioada de 1-2 saptamani. Cele mai bune rezultate se obtin cand se administreaza o data la 10 zile.

Test Cipionat poate fi folosit atat de culturistii incepatori, cat si de cei avansati. Rezultatele vor fi satisfacatoare pentru ambele categorii de sportivi. Diferenta constand in doza administrata, dar fara a se depasi 1000 mg/saptamana. In acest efectele negative vor fi mai multe decat cele pozitive. Avand in vedere faptul ca se aromatizeaza, pentru protectie utilizarea unui anti-estrogen este foarte utila.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Test Cipionat, Testosteron Cipionat Sterling”