Test Enantat, Testosteron enantat Sterling

 

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: testosteron enantat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

14,00 lei

Descriere

Ce este Test enantat?

Testosteron Enantat este un hormon masculin responsabil pentru dezvoltarea normala a sistemului reproducator in randul barbatilor, insa acesta are o importanta aparte si pe alte planuri, atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor. Mai mult decat atat, este un hormon responsabil in principal in ceea ce priveste imbunatatirea relatiilor sexuale dintre parteneri.

In ciuda faptului ca exista si barbati care au un nivel sczut de testosteron, la ora actuala pe piata exista diverse modalitati prin care se poate imbunatati aceasta latura a corpului uman. Astfel printre cele mai recomandate medicamente de medicii specialisti se numara: testosteronul enantat.

Test enantat/Testosteron Enantat

Test enantat este un steroid anabolizant, o solutie usor uleioasa injectabila. A fost conceput pentru marii sportivi, ca sa elibereze testosteronul intr-un mod lent. Efectul solutiei este de lunga durata, intrucat se ajunge pana la o perioada de 2-3 saptamani. Ca orice alt steroid testosteronul enantat prezina si o anumita valoare metabolica si una androgenica, in cazul acestuia atat valoarea metabolica, cat si cea androgenica este de 100.

Administrare

Din punct de vedere medical, testosteronul enantat se poate administra la o perioada de 2-3 saptamani. Efectele maxime se obtin in conditiile in care medicamentul se administreaza din 10 in 10 zile. Este considerat a fi una din cele mai bune solutii, pentru persoanele care sufera de un nivel scazut de testosteron, a caror efecte sunt realmente vizibile intr-o perioada relativ scurta. Mentionam faptul ca acest medicament poate avea de altfel si efecte secundare. Cele mai dese efecte secundare sunt: inhibarea testosteronului natural, ginecomastie, retentie de apa.

Testosteronul enantat este mai cu seama un steroid neutru, special conceput atat pentru masa musculara cat si pentru intretinerea acesteia. Masa musculara crescanda presupune si o alimentatie pe masura. Insa, rezultatele apar in timp, dar intr-un mod eficient si durabil. Se poate administra impreuna cu Nandrolona D si Danabol.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Test Enantat, Testosteron enantat Sterling”