Test-Mix, Sustanon Sterling

Pret: 14 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: testosteron proprionat, testosteron fenilproprionat, testosteron isocaproat si testosteron decanoat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

14,00 lei

Descriere

Test-Mix contine 4 tipuri de esteri de testosteron, aceeasi compozitie ca si Sustanon 250. Doi esteri fiind cu asimilare rapida, iar ceilalati doi cu asimilare lenta. A fost prima data creat de compania farmaceutica Organon, ajungand in timp cel mai folosit preparat pe baza de testosteron. Datorita asimilarii diferite ale esterilor, test-mix mentine un nivel constant de substanta in sange. In scopuri medicale este folosit pentru persoanele ce sufera de deficienta de testosteron.

Test-Mix/Sustanon Sterling actiune si functii

Sustanon este un hormon pe baza de testosteron. Chiar daca este un hormon sintetic, are aceleasi efecte ca si hormonul androgen produs in mod natural de organism. Diferenta constand in esterii pe care ii are atasati, dar functiile sale fiind identice cu ale testosteronului. Se poate asocia cu Danabol, Anapolon, Trenbolon sau Nandrolona.

Compozitia mixului:

  •  30mg testosteron propionat
  •  60mg testosteron fenilpropionat
  •  60mg testosteron isocaproate
  •  100mg testosteron decanoate

Fiecare fiola are 250mg substanta activa per mililitru. Se foloseste 250-750mg/saptamana, pe o perioada de aproximativ 10-12 saptamani. Culturistii profesionisti folosesc doze chiar de 1000mg/saptamana. Incepatorii trebuie sa inceapa cu doza minima, iar cand rezultatele intarzie sa apara atunci se poate mari doza. Actioneaza pozitiv asupra sintezei proteice si asupra retentiei de azot din muschi. De altfel creste si nivelul hormonului IGF-1 si scade nivelul hormonilor glucocorticoizi. Se resimte o rezistenta si o recuperare mai bun la efort, datorita cresterii numarului de celule rosii.

Ca orice alt steroid anabolizant are si o serie de efecte secundare, care trebuie luate in considerare inainte de a incepe un ciclu cu test-mix. Cele mai comune efecte secundare sunt: retentie de apa marita, cresterea nivelul de estrogen, cresterea parului, calvitie, suprima productia proprie de testosteron. Pentru a tine sub control aceste efecte secundare in primul rand nu trebuie sa se faca abuz de aceasta substanta. Iar in al doilea rand trebuie folosite produse ce apara corpul impotriva acestor efecte secundare.

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Test-Mix, Sustanon Sterling”