Testosteron Cipionat

Pret: 16 lei

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 200 mg/ml

Substanta: testosteron cipionat

Producator: Balkan Pharmaceuticals

16,00 lei

Descriere

Testosteron cipionat este versiunea sintetica a hormonului produs in mod natural de organism. Testosteronul este hormonul masculin responsabil de caracteristicele masculine fizice si mentale. Ca actiune si proprietati este similar testostosteronului enantat.

Testosteron cipionat  functii

Contribuie la o activitate sexuala normala, la arderea grasimilor si la cresterea masei musculare si a fortei. Chiar daca este produs in mod natural de organism sau folosita varianta sintetica, aceste caracteristici nu se schimba. Ratingul valorii anabolice si androgenice este de 100, la fel ca si in cazul celorlalte produse pe baza de testosteron. Ajuta la dezvoltarea fortei, a masei si a rezistentei. Nivelul de IGF-1 creste si el in timpul administrarii de testosteron cipionat, efectul anabolic fiind mult mai mare. O alta particularitate este ca are un rol activ in in repararea muschilor deteriorati, prin cresterea activitatii celulelor satelit. Pe langa rolul de a dezvolta masa musculara, cipionatul accelereaza metabolismul, rezultand arderea grasimilor. Cele mai importante functii sunt:

  • cresterea sintezei proteice
  • retentia marita de azot
  • niveluri crescute de IGF-1 ( un hormon anabolic foarte puternic)
  • cresterea numarului de celule rosii
  • scadea hormonilor glucocorticoizi (hormoni ce distrug masa masculara)

Dozaj, cicluri si efecte secundare

Doza optima de testosteron cipionat pentru cresterea in greutate este de 250-1000 mg/saptamana. Dozele ce depasesc 1000 mg/saptamana, pot fi periculoase pentru organism, avand mai multe efecte secundare decat pozitive. Efectele secundare ce se pot intalni atunci cand se utilizeaza cipionat sunt: ginecomastie, retentie de apa, cresterea parului nedorit, sau calvitia. De obicei aceste efecte secundare apar persoanelor predispuse, si mai rar persoanelor ce nu sunt predispuse. Pentru a evita efectele secundare de natura estrogenica, se poate folosi Tamoximed sau Provimed. Avand un nivel ridicat de testosteron in sange, productia proprie incepe sa scada. Se poate evita acest efect prin folosirea in timpul ciclului de cantitati mici de Pregnyl, sau la terminarea ciclului.

Testosteron cipionat se poate asocia in cicluri atat cu steroizi pentru masa cat si cu steroizi pentru definire. De obicei el se foloseste in perioada de acumulare impreuna cu Trenbolon, Boldenon sau Nandrolon.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testosteron Cipionat”