Testosteron Enantat Sterling

Pret: 140 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: Testosteron Enantat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

140,00 lei

Descriere

Testosteron enantat Sterling este un steroid folosit de sportivi pentru devoltarea masei musculare si a fortei. Are efecte anabolice si androgenice puternice. Datorita esterul enantat atasat, asimilarea se face lent timp de doua saptamani. Cele mai bune rezultate se obtin atunci cand se fac injectarile la maxim 10 zile. Sportivii avansati il folosesc de doua ori pe saptamana, doza totala nedepasind 1000 mg/saptamana. Cea mai uzuala doza este de 250-750 mg/saptamana. Nu se recomanda depasirea dozei maxime de 1000 mg, efectele secundare fiind mai multe decat beneficiile. Din punct de vedere anabolic si androgenic rating este de 100. In functie de acest steroid se calculeaza ratingul celorlalte anabolizante.

Testosteron enantat Sterling functii si actiune

In cazurile medicale este adesea folosit de barbatii ce sufera de probleme erectile. Administrarea unei doze de 50 mg/saptamana imbunatatindu-le considerabil calitatea vietii sexuale. Pe langa ca imbunatateste viata sexuala, deasemenea imbunatateste si starea fizica si mentala. Un nivel scazut de testosteron in sange este asociat cu diverse probleme de sanatate. Atat timp cat nu se abuzeaza de acest anabolizant, el poate aduce o multe de beneficii pe langa cele ce tin de masa musculara si forta.

Se foloseste mai ales in perioada de masa, alaturi steroizi pastile si steroizi injectabili sau hormoni de crestere. Poate fi folosit si singur, avand efecte multumitoare. Ca orice preparat pe baza de testosteron are efecte secundare estrogenice si androgenice. Folosirea de preparate anti-estrogenice si produse ce refac productia naturala de testosteron sunt absolut necesare. O terapie post ciclu eficienta este formata din Clomed, Tamoximed si Prengyl.

Se poate asocia cu Deca durabolin, Boldenon sau Anapolon. Castigurile in masa putand ajunge intr-un ciclu si la 15-20 de kilograme. Avand in vedere ca este un hormon androgenic, se poate folosi un produs ce reducere androgenitatea, cel mai utilizat fiind Finasterid. Testosteron Enantat Sterling este steroid anabolizant androgen farmaceutic, ce are pe fiecare fiole inscriptionat un cod de verificare. Codul poate fi verificat pe site-ul oficial al producatorului.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testosteron Enantat Sterling”