Testosteron Enantat

Pret: 15 lei

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: Testosteron enantat

Producator: Balkan Pharmaceuticals

15,00 lei

Descriere

Testosteron enantat este unul dintre cei mai vechi si utilizati steroizi anabolizanti. Datorita esterului enantat eliberarea testosteronului in sange se face treptat, timp de doua saptamani. In anul 1937 a fost sintetizat primul testosteron ( suspensie), nefiind legat de nici un ester, asimilarea lui era foarte rapida. Abia 1950 firma Schering a scos pe piata primul testosteron cu actiune prelungita, si anume testosteron enantat. Este cel mai utilizat testosteron in tratamentele medicale pentru disfunctiile erectile.

Testosteron enantat este un produs ideal atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Efectele lui simtindu-se atat prima data cand este utilizat, cat si dupa mai multe utilizari. Efectele secundare sunt usor de tolerat datorita faptului ca este un testosteron pur, corpul fiind obisnuit cu acest hormon, chiar fiind indispensabil pentru sanatate si bunastarea noastra. Are efecte benefice asupra organismului doar atunci cand nu se abuzeaza de el, cantitatile mari facand mai mult rau decat bine.

Testosteron enantat, trasaturi si functii:

Acesta este un testosteron pur sintetic, avand atasat de el esterul enantat. Datorita acestui ester se poate controla durata activa a hormonului, cat si timpul de eliberare. Dupa injectare hormonul nu este activ, pana in momentul in care esterul se detaseaza de hormon. Desprinderea nu se face imediat, permitand in acest fel o eliberarea lenta si constanta a testosteronului in sange, Timpul de injumatatire a testosteronului enantat este de 8 zile. Injectarile putand fii facute in scopuri medicale o data la 2 saptamani. Sportivii il folosesc mai des, adiministrarile facandu-se o data la 7-10 zile.

La fel ca si in cazul celorlalte produse pe baza de testosteron, raitingul anabolic si androgenic este de 100. In urma administrarii acestui produs, efectele anabolice si androgenice vor fii foarte vizibile. Sportivii ce il folosesc vor simti o imbunatatire a perfomantei sportive, dar si o imbunatatire a starii fizice, mentale si sexuale. Efectele pozitive pe care le are testosteron enantat sunt:

– imbunatateste sinteza proteica

– imbunatateste retentia de azot

– creste numarul de celule rosii

– creste nivelul de IGF-1

– inhiba hormonii glucocorticoizi

Administrare, cicluri si efecte secundare

Doza de administrare optima este de 250-1000 mg/saptamana, iar durata ciclului de 10-12 saptamani. Testosteron enantat se poate asocia atat cu steroizi orali cat si steroizi injectabili. Cele mai utilizate combinatii sunt cu Nandrolon, Trenbolon, Boldenon sau Danabol. De obicei se foloseste in perioadele de masa musculara, deoarece retine mai multa apa decat testosteronul propionat. Un ciclu pentru masa ar trebui sa arate asa: Testo Enantat (500 mg) + Nandrolon Decanoate (400 mg) + Danabol (40 mg/zi).

Efectele secundare depind de starea de sanatate a utilizatorului si de rezistanta pe care o are la un nivel ridicat de testosteron. Persoanele ce sufera de diferite afectiuni de sanatate, le este interzis sa foloseasca orice tip de produse anabolizante. Cele mai comune efecte secundare sunt: ginecomastia, retentia de apa, cresterea parului nedorit, acneea, pierderea parului si inhibarea productiei proprii de testosteron.

Cumpara Testosteron enantat online

Testosteron enantat de la Balkan Pharmaceuticals este un produs farmaceutic 100% original. Fiecare fiola are 1 ml si contine 250 de mg de substanta activa. Codul de verificare este inscriptionat pe fiecare ampula, si poate fi verificat pe site-ul oficial al producatorului.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testosteron Enantat”