Testosteron Propionat

Pret: 9 lei

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: testosteron proprionat

Producator: Balkan Pharmaceuticals

10,00 lei

Descriere

Testosteron propionat este un ester scurt de testosteron, fiind unul dintre cei mai importanti esteri. A fost prima data sintetizat de firma germana Schering, avand denumirea de Testoviron. Datorita acestui ester eliberarea testosteronului se face mai lent, decat in cazul testosteronului pur. A fost primul steroid folosit de sportivi pentru imbunatatirea perfomantelor sportive.

Testosteron propionat functii si actiune

Desi este un steroid sintetic, are acelasi efect cu testosteronul propriu. Datorita esterului propionat se elibereaza treptat in 1-2 zile, altfel s-ar dispersa rapid. Fiind un testosteron pur, are rating anabolic si androgenic 100. In functie de acesta sunt calculate ratingurile la toate produsele anabolizante. In cazurile medicale este folosit cu succes pentru tratarea persoanelor cu deficit de testosteron. Pentru bunastarea fizica, mentala si psihica este necesar ca nivelul de testosteron sa nu scada sub valoarea minima. Culturistii il folosesc mai ales in perioada de dinaintea competitiilor, deoarece nu retine la fel de multa apa ca alte produse.

Cele mai importante caracteristici anabolice ale testosteronului propionat sunt:

  • sinteza proteica mai mare
  • rententia de azot imbunatatita
  • cresterea numarului de celule rosii din sange
  • nivel crescut de IGF-1
  • blocarea hormonilor glucocorticoizi

Atunci cand se urmareste cresterea in greutate, testosteronul este cel mai bun ajutor al unui sportiv. In urma administrarii se castiga atat masa cat si forta.

Doza, cicluri si efecte secundare

Fiind un ester scurt, administrarea se face zilnic sau la 2 zile. Durata unui ciclu este de aproximativ 10-12 saptamani. Efectele secundare pe care le are sunt atat androgenice cat si estrogenice. Se recomanda in timpul ciclului sau la sfarsitul ciclului, produse ce sprijina productia proprie de testosteron. Doza optima este de 50 mg zilnic sau la doua zile. Se combina foarte bine atat cu steroizi pentru masa cat si pentru definire. Cele mai folosite cicluri sunt impreuna cu Nandrolona, Strombaject, Boldenon sau Masteron.

Cumpara testosteron propionat online

Propandrol este noua denumire comerciala, inainte numindu-se  Testosterona P. Fiecare fiola are 1 ml si o concentratie de 100 mg/ml. Poate fi verificat pe site-ul oficial. daca este un produs original, deoarece fiecare fiola are un cod de verificare.

 

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testosteron Propionat”