Trenbol-100, Trenbolon Acetat

Pret: 20 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Trenbolon Acetat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

25,00 lei 20,00 lei

Descriere

Trenbol-100 contine substanta activa trenbolon acetat. Este un steroid anabolic si androgenic foarte puternic, folosit pentru o volumizare extreme a a muschilor. S-a creat acest steroid prin modificarea nandrolonului, rezultand un steroid pentru masa, ce intareste si dezvolta musculatura fara retentie de apa. Are un scor anabolic si androgenic excelent de 500, fiind de 5 ori mai puternic decat testosteronul. Creste extrem de mult nivelul hormonului anabolic IGF-1. De altfel are o afinitate crescuta asupra receptorilor androgeni, ceea ce il face un steroid extrem de anabolic. Pe langa aceasta s-a mai constantat ca anabolizantele ce se leaga direct de receptorii andrigeni, au o capacitate marita de a arde grasimile.

O parte din efectele pozitive ale lui Trenbol-100 sunt comune si cu al altor produse. Diferenta constand in puterea acestor efecte. Atunci cand este administrat trenbolon acetat creste foarte mult sinteza proteica si retentia de azot din muschi. De asemenea blocheaza hormonii anti anabolici precum glucocorticoizii, hormoni de stres ce distrug masa musculara. Acest steroid poate fi folosit cu succes in orice perioada, atat intre competitii cat si in perioada precompetitionala. La sportivi ce le-au fost administrat trenbol-100 s-a constantat o absorbtie mult mai buna a alimentelor si a mineralelor.

Trenbol-100 (Trenbolon Acetat) functii si actiune

Trenbol-100 promoveaza cresterea numarului de celule rosii, ceea ce duce la o rezistenta mai mare la efort, creste rata incarcarii cu glicogen rezultand o imbunatatire a recuperarii. Ca orice alt steroid, efectele  sunt corelate cu doza administrata si perioada pe care este intinsa ciclul. Datorita legarii trenbolonului de receptorii androgeni, creste si agresivitatea, ceea ce poate imbunatati viteza si puterea. Se asociaza cu Primobolan, Masteron, Boldenon sau Testosteron propionat. Se poate adauga unui ciclu combinat din 2 steroizi injectabili si un steroid pastile cum ar fi Danabol sau Anapolon. Suprima productia naturala de testosteron, iar la doze mari se poate aromatiza. Se administreaza 200-600 mg pe saptamana, pe o perioada de maxim 10 saptamani

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trenbol-100, Trenbolon Acetat”