Trenbolon enantat Hilma

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 200 mg/ml

Substanta: Trenbolon enantat

Producator: Hilma Biocare

220,00 lei

Descriere

Trenbolon enantat Hilma este un steroid injectabil extrem de puternic asemanator ca efect cu Parabolan. Toti compusii de trenbolon au practic acelasi hormon, diferenta constand in esterul atasat acetat, enantat sau hexahidrobenzilcarbonat. In cazul acestui produs esterul atasat este enantat ceea ce inseamna ca eliberarea lui in sange se fac treptat. Avantajul acestui produs este ca se pot face injectii la intervale mai mari chiar si o singura data pe saptamana.

Trenbolon enantat este un steroid androgenic anabolic cu 19-nordtestosteron (19-nor). Acest 19 nor se refera la o modificare structurala a testosteronului, lipsind un atom de carbon la pozitia a 19-a. Din aceeasi clasa face parte si Nandrolon Decanoat. In esenta trenbolon este o modificare structurala a nandrolonului decanoat. Prin aceste modificari a rezultat un steroid cu adevarat uimitor avand un raiting anabolic si androgeni de 500 in comparatie cu testosteron 100.

Trenbolon enantat nu este mai puternic sau mai slab decat alte feluri de trenbolon, Atasarea esterului are legatura doar cu timpul de eliberare a substantei in sange.

Trenbolon enantat Hilma beneficii :

  • sinteza proteica imbunatatita
  • retentiei de azot imbunatatita
  • cresterea numarului de celule rosii
  • cresterea nivelului de IGF-1
  • inhibarea productiei de glucocorticoizi
  • cresterea eficientei hranei

Trenbolon se poate folosi atat in ciclurile de masa cat si in ciclurile de definire cu cele mai bune rezultate. Este cel mai puternic steroid injectabil atunci cand vine vorba despre cresterea masei musculare line. Chiar si cu un aport caloric scazut va reusi sa adauge suficienta masa musculara. Aceste efecte nu se mai intalnesc la alti steroizi. Se poate asocia Testosteron si Anapolon, acesta fiind cel mai putenic ciclu pentru masa musculara. Progresele pot ajunge si la 20 kg intr-un ciclu.

Avand in vedere potenta iesita din comun acesta vine si cu o serie de efecte secundare, cel mai des intalnite sunt de natura androgenica (cresterea parului, acnee, agresivitate, iritabilitate).

Administrare

Cea mai recomandata administrare este o data la 3 zile. Doza totala saptamanala este de 200 – 400 mg. Aceasta doza va aduce rezultate notabile oricarui utilizator.

Desi unii sportivi ajung chiar si la 800 mg pe saptamana iar rezultatele sunt uimitoare trebuie sa se tina cont si de efectele negative ce pot aparea, unele fiind ireversibile.

Muschii si definirea se obtin cu o dieta si un antrenament bine pus la punct, iar steroizii se folosesc pentru depasirea limitelor. In acest fel de putem feri de efectele negative si vom beneficia doar de cele pozitive.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trenbolon enantat Hilma”