Turimed 10 (Turinabol)

Cantitate: 50 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Chlorodehydromethyltestosterone

Producator: Deus Medical

105,00 lei 95,00 lei

Availability:

Stoc epuizat

Descriere

CE ESTE:
TURIMED 10 (4-Chlorodehydromethyltestosterone) este o formă modificată a DIANAMED 10 (Methandienone), practic, este o combinație a structurilor chimice ale DIANAMED 10 (Methandienone) și Clostebol (4-chlorotestosterone). Dozele necesare de TURIMED 10 (Turinabol) sunt considerate a fi destul de mari. Sportivii și culturistii ar trebui să aibă câștiguri constante și de calitate a masei slabe, fără risc de balonare, ginecomastie sau alte efecte estrogenice. Acest compus este, de asemenea, utilizat ca agent de tăiere ideal în perioadele de pierdere a grăsimii sau de pregătire înainte de concurs datorită incapacității sale de a se transforma în estrogen. TURIMED 10 (Turinabol) are un mare avantaj față de alți steroizi anabolizanți – aceasta este capacitatea sa de a se lega de SHBG. Aceasta capacitate impiedica organismul sa foloseasca tesutul muscular ca sursa de energie atunci cand exista deficit caloric.

CUM SE UTILIZEAZĂ:
TURIMED 10 (Turinabol) este utilizat în timpul fazelor de tăiere, perioadelor de pierdere a grăsimii și  înainte de concurs. Ciclurile TURIMED 10 (Turinabol) pot consta în administrarea unei doze cuprinse între 40-60 mg pe zi timp de 6-8 săptămâni.
Pentru culturisti și sportivi, dozele recomandate pentru începători TURIMED 10 (Turinabol) sunt cuprinse intre 30-40mg pe zi, în timp ce utilizatorii intermediari pot utiliza 50-80mg zilnic. Utilizatorii avansați și profesioniști pot utiliza 80-100 mg plus pe zi, unele forumuri raportând doze si de 150 mg. Aveți grijă, deoarece aceste doze mai extreme pot provoca reacții adverse.
Pentru utilizatorii de sex feminin, dozele TURIMED 10 (Turinabol) sunt cuprinse între 5-10 mg pe zi. Pentru femei, dozele extreme pot provoca simptome permanente de virilizare, acnee, agresivitate și efecte masculinizanre.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Turimed 10 (Turinabol)”