Turinabol Hilma

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10 mg / pastila

Substanta: Clordihidrometiltestosteron

Producator: Hilma Biocare

160,00 lei

Descriere

Turinabol Hilma este un steroid oral unic prin felul in care actioneaza. A fost creat cu scopul de a avea efecte anabolice semnificative dar in acelasi timp cu efecte androgenice scazute. Este o combinatie intre substantele Methandrostenolon si Clostebol.

Fiind un steroid cu efecte negative putine este folosit in tratamentul diferitelor afectiuni ale femeielor si copiilor. S-a dovedit in timp ca fiind un mare ajutor in procesul de acumulare de masa musculare calitativa cu efecte secundare minime.

Turinabol Hilma actiune si efecte

In principiu efectele Turinabolului sunt la fel ca ale celorlalti steroizi, imbunatateste sinteza proteica, creste retentia de azot in muschi si numarul de globule rosii. Aceste caracateristici sunt foarte importante pentru a creea un mediu anabolic. De sinteza proteica depinde masa musculara pe care o construim iar retentia de azot reprezinta o mare parte din compozitia tesutului slab. Daca nivelul retentiei de azot este scazut corpul va intra intr-o stare catabolica si va arde masa musculara. Daca retentia de azot este mare anabolismul la fel si el crescut.

Cresterea numarului de globule rosii echivaleaza cu o rezistenta mai mare in timpul efortului si cu o recuperare mai buna dupa antrenament.

Efectul anabolic impreuna cu efecte androgenice scazute il face foarte atractiv pentru culturisti dar si pentru capacitatea de a scadea semnificativ nivelul SHGB-ului.

Datorita cresterii rezistentei musculare a fost adopatat si de sportivii ce practica inotul, atletismul sau ciclismul. Chiar daca acesti sportivi nu au nevoie de o masa mare, ceea ce se acumuleaza cu ajutorul Turinabolui este o masa musculara lina, aceasta contribuind foarte mult la cresterea perfomantelor sportive.

In perioada de masa nu este cel mai fenomenal steroid, acesta fiind inlocuit adesea cu Danabol sau Anapolon. In aceasta perioada sportivii nu sunt interesati de o crestere calitativa ci de volum si forta. Din acest motiv cel mai des il vom regasi in perioada de definire cand se urmareste masa musculara fara grasime si apa.

Efectele secundare ce pot aparea sunt in functie de toleranta utilizatorului, dozele folosite si timpul de administrare. Cele mai comune sunt: cresterea colesterolui si inhibarea productiei de testosteron. Pentru a mentine valori normale se recomanda utilizarea unui suplimente de Omega-3 si la sfarsitul ciclului o terapie post ciclu.

Administrare:

Dozele standard se situeaza intre 15-40 mg. Pentru cele mai bune rezultate o doza de 40 mg/zi este cea mai indicata. In ultimele saptamani ale ciclului doza va scadea treptat pentru o revenire mai usoara.

Durata ciclului poate fi destul de lung pana la maxim 8 saptamani. Nu se foloseste impreuna cu alti steroizi orali. Dupa terminarea ciclului pana la urmatorul ciclu trebuie sa fie o pauza de minim 8 saptamani.

Se poate asocia cu toate tipurile de steroizi injectabili. Cel mai adesea il vom regasi impreuna cu Testosteron propionat, Masteron si Primobolan.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Turinabol Hilma”