Turinabol

 

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Chlorodehydromethyltestosterone

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

160,00 lei

Descriere

Turinabol contine substanta activa 4-chlorodehydromethyltestosterone. A fost creat pentru prima data in Germania, pentru a imbunatati perfomantele fizice ale sportivilor de la Olimpiada. Este o incrucisare intre Methandrostenol si Clostebol, rezultand un steroid unic ca eficienta si efect. A rezultat un steroid foarte anabolic si cu putine efecte androgenice. Este folosit inca din 1962, de catre sportivii deero perfomanta de la jocurile olimpice, pe acea vreme el fiind nedectabil la teste.

Doza optima este de 20-50 mg/zi, iar durata unui ciclu se poate intinde pana la 8 saptamani.  Se poate asocia in special cu steroizi injectabili precum Test-Mix, Boldenon, Nandrolon Phenylpropionat sau Masteron. Cu aceste produse in asociere se acumuleaza masa musculara de calitate, fara retentie de apa si grasime. Nu are efecte secundare estrogenice si androgenice, este considerat unul dintre cele mai sigure anabolizante. Suprima productia de testosteron, de aceea este necesara terapia post ciclu. Nu este la fel de toxic ca si Danabol sau Anapolon, dar utilizarea unui hepatoprotector este binevenita.

Efectele pozitive in timpul utilizarii Turinabolului sunt:

  • sinteza proteica crescuta
  • retentie mai mare de azot in muschi
  • cresterea numarului de globule rosii
  • scaderea nivelului de hormoni glucocorticoizi

Poate fi folosit si de sportivele ce practica fitness, doza recomandata pentru ele este de 2-5 mg – 5 mg, pe o perioada de maxim 4-6 saptamani. La aceasta doza virilizarea nu ar trebui sa apara, decat in cazul femeilor predispuse la acest efect secundar. Sportivele pot folosi Anavar sau Primobolan in combinatie cu Turinabol, pe o perioada maxima de 6 saptamani. Acestia sunt cei mai siguri steroizi ce pot fi folositi de sportivele ce practica fitness-ul.

Cumpara Turinabol online

Produsul Turinabol de la compania farmaceutica Sterling Knight Pharmaceuticals, este un produs 100% original. Are cod de verificare, ceea ce ii garanteaza autenticitatea. Pretul este unul accesibil, in comparatie cu acelasi produs de la alte companii.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Turinabol”