Winimed 10 (Winstrol)

Cantitate: 50 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Stanozolol

Producator: Deus Medical

50,00 lei

Descriere

Winimed 10 (Winstrol)  contine substanta activa Stanozolol. Mai este cunoscut si ca Strombafort. Este printre cei mai folositi steroizi din lume pentru efectul sau de a creste masa musculara de calitate si in acelasi timp arderea grasimilor. Fiind un derivat din dihidrotestosteron (DHT) este un steroid anabolic androgen. Winimed are multe beneficii, unul dintre ele fiind scaderea nivelului de SHBG. Acestia sunt hormoni sexuali, iar cand sunt la un nivel scazut in organism creste nivelul testosteronului liber. Desi majoritatea steroizilor au aceasta capacitate, Winstrol este mult eficient, scazand nivelul SHBG-ului cu 50% in doar cateva zile de administrare si doze foarte mici.

Pe langa aceste efecte pozitive acesta contribuie si la cresterea sintezei proteice si a retentie de azot. Numarul globulelor rosii creste si acesta, rezultant o rezistent si o recuperare dupa antrenament imbunatatita. Datorita aceste capacitati putem spune ca Winstrol este un steroid unic ca efect.

Ca orice alt produs anabolic acesta are si o serie de efecte negative: este hepatotoxic, poate virilizare la femei, suprima productia de testosteron, acnee, ten gras.

Aceste efecte secundare depind foarte mult de predispozitia genetica, de doza administrata si timpul de utilizare. Daca se folosesc dozele recomandate riscul apartiei efectelor secundare scade foarte mult. Dupa terminarea ciclului se recomanda incepera unei terapii post ciclu.

Administrare Winimed 10 (Winstrol)

In scopuri terapuetice se foloseste pentru barbati 6 mg de Stanozolol pe zi. Femeilor li se administreaza aproximativ 4 mg pe zi.

Atat sportivele cat si sportivele au nevoie de doze mai mare pentru a construi masa musculara si pentru definire. La femei doza creste putin si nu se recomanda depasirea dozei zilnice de 5 mg/zi. Barbatii pot folosi pana la 50 mg/zi pe durata de maxim 6 saptamani.

Se poate asocia cu majoritatea steroizilor injectabili. Nu se recomanda administrarea concomitenta cu alti steroizi orali, efectul hepatotoxic fiind prea mare. In timpul ciclului pentru protejarea ficatului se recomanda administrarea unui hepatoprotector cum ar fi Liv-52.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Winimed 10 (Winstrol)”